la 25-04-2024 01:02 PM - editat ultima oară la 25-04-2024 01:52 PM de DanielaH
Aș dori sa stiu din ce cauza am facut cost suplimentar daca nu mi-am terminat resursele de minute.
la 25-04-2024 01:09 PM
Bun venit în Comunitatea clienților Orange. Pentru a clarifica situația și oferi o soluție problemei tale, este necesar să detaliezi ce plan tarifar utilizezi (ce abonament sau opțiune de PPY ai activă, cu ce resurse incluse). Dacă ai PPY, mai ai opțiune activă pe cont?
la 25-04-2024 01:46 PM
Salut @Stefanstauceanu,
Cel mai rapid mod de a afla de ce ai făcut cost suplimentar este sa suni la 300 sau sa intri pe chat in secțiunea contact. https://www.orange.ro/contact/
Sa ne spui daca ai reușit sa afli!
la 25-04-2024 01:52 PM
Salut Stefan,
E un pic vaga intrebarea. Si depinde foarte mult de contul tau.
Ca idee, intri pe cost suplimentar atunci cand serviciul pe care vrei sa-l folosesti nu e inclus in abonament, sau daca nu mai este disponibil pentru un motiv anume. Ai cateva detalii mai jos.
Potentiale cauze pentru acel cost suplimentar:
Recomand parcurgerea facturii, unde ar trebui sa ai toate detaliile pentru acel cost suplimentar.
Daca insa te regasesti in vreuna dintre variantele de mai sus, sper ca raspunsul te-a ajutat sa clarifici situatia.
la 26-04-2024 10:14 AM
@Stefanstauceanu, s-a rezolvat/ clarificat situația?
la 26-04-2024 10:29 AM
sigur ai abonamet 😋
minutele pe abonamet sunt nelimitate national - deci nu de la depasirea minutelor nationale ti-se trage costul suplimentar
minutele internationale UE sunt limitate in functie de abonament vechime in retea - posibil sa le fi depasit
sau mai este varianta sa te fi abonat din greseala sau nebagare de seama cand ai atins o reclama tip pop-up(abonat la vre-un joc sau aplicatie)
toate aceste variante de cost suplimentar le poti "depista" in contul tau my-orange la consum si facturi "detalii convorbiri"
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor