Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 28-02-2022 02:31 PM
As dori sa stiu si eu cum calculati voi de la orange facturile de la abonamente?
1 Soluţie acceptată‚
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 28-02-2022 04:31 PM
Bun venit în Comunitate, Batman1!
Pe fiecare factură vei regăsi contravaloarea abonamentului/ abonamentelor pe luna în curs (în avans) și costurile suplimentare (dacă este cazul) pentru luna de facturare încheiată.
În plus față de ce au spus mihai_13 și Vio73, cursul de schimb valutar la care se va face facturarea este reprezentat de valoarea rezultată ca media cursurilor de vânzare EUR/ RON publicate pe site-urile băncilor BRD, Banca Transilvania și ING Bank în ziua lucrătoare anterioară zilei emiterii facturii, la ora 15:00.
Dacă ne spui care este situația ta punctuală care a generat această întrebare, vom putea răspunde mai specific la ea. Te așteptăm cu mai multe detalii.
4 Răspunsuri 4

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 28-02-2022 02:59 PM
Batman1 nu reprezint eu Orange dar poti sa-ti spun ca se calculeaza la fel in toate retelele gsm din tara
abonamentul (de ex abonamentul meu) 15 euro + costurile suplimentare - toate la cursul valutar actual .
- daca ai o probleme obiectiva te rugam sa o expui ...

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 28-02-2022 04:12 PM
Salutare!
Nici eu nu sunt vreun reprezentant Orange, dar detalii despre ce include factura găsești aici:
https://www.orange.ro/help/ce-informaii-conine-factura-mea-de-servicii-5
sau aici:
https://www.orange.ro/help/factura-plati-si-consum/info-consum
Succes!
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 28-02-2022 04:31 PM
Bun venit în Comunitate, Batman1!
Pe fiecare factură vei regăsi contravaloarea abonamentului/ abonamentelor pe luna în curs (în avans) și costurile suplimentare (dacă este cazul) pentru luna de facturare încheiată.
În plus față de ce au spus mihai_13 și Vio73, cursul de schimb valutar la care se va face facturarea este reprezentat de valoarea rezultată ca media cursurilor de vânzare EUR/ RON publicate pe site-urile băncilor BRD, Banca Transilvania și ING Bank în ziua lucrătoare anterioară zilei emiterii facturii, la ora 15:00.
Dacă ne spui care este situația ta punctuală care a generat această întrebare, vom putea răspunde mai specific la ea. Te așteptăm cu mai multe detalii.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 28-02-2022 06:07 PM
Bun venit! Contravaloarea abonamentului pe luna viitoare și costurile suplimentare pe luna în curs.