anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum e posibil să crească factura când eu nu am fost de acord cu majorările propuse de Orange ???

ShowTime
Vizitator

M-am trezit cu aproape 20 Ron in plus la factura și nu știu de ce ?? Aștept până mâine să îmi explice un angajat Orange de ce este această creștere ???

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion

Salut!

SS prezentat nu ajuta prea mult. Arată o diferență de 16 Ron între ultimile facturi. Trebuie analizată fiecare factura in parte și văzut exact ce sa mărit (factura detaliata). Dacă ai făcut o sesizare in acest sens, cu siguranță vei primi un răspuns din partea Orange. Noi suntem clienți ca și tine și nu avem acces la datele tale. 

Așa! Nu sunt angajați Orange pe aici ?? Că și-au terminat treabă la 20:00 și abia mâine o să vorbesc cu ei să mă la crească ?? 

Credeam că sunt printre voi și angajați Orange să mă lămurească de ce această creștere ? Când eu am stabilit clar la telefon cu unul din angajați ,ce mi-au propus contractul că factura nu o sa depășească suma de 65-70 Ron hai 75 ! 

Ia uite doamne! Când au nevoie de ei ....au întrerupt munca ? Nu mai este asistenta 24/24 ?? Le-a dat Bolo din afectul sau ?? 🤣

Consultantii Orange iti raspund daca suni la 300 sau le scrii pe chatul MyOrange, iar programul lor nu e non-stop decat daca suni la 401, unde te costa 0.15 euro/minut, TVA inclus, iar  primele 40 de secunde sunt gratuite. In rest, programul e:  luni – vineri 08:00 – 20:00; sâmbătă – duminică și sărbători legale 09:00 – 18:00.

DETALII: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187#accordion-service-faq