anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am primit factura Orange cu cost suplimentar (Land FitCLB)

Marius4409
Junior entuziast

Bună ziua..am primit factura Orange cu cost suplimentar

1 Soluţie acceptată‚

Salut, @Marius4409 !

Plata a fost facuta catre LandFitClb, un serviciu cu valoare adaugata, pe mobil. Deoarece nu este un serviciu Orange, pentru mai multe detalii despre abonare/dezabonare, te rugam sa contactezi partenerul la adresa de mail dcw.ro@silverlines.info sau la +40 318262751.

Vizualizare soluţie în postul original

65 Răspunsuri 65

Azi am pățit - o și eu. M-am dezabonat după 15 minute, însă costul apare. Eu voi face sesizare la ANCOM, Poliție si ANPC. Va recomand sa faceți la fel!

Bună, cum te-ai dezabonat? Pe cine ai contactat? Mulțumesc mult. 

Salut. Ai fost despăgubit? Am și eu cost suplimentar de 80 lei pentru FootballersLives. Mi-au zis când am sunat sa ma dezabonez ca poate printr-un virus m-am abonat. Nu înțeleg cum permite Orange asemenea furturi.

Din păcate nu și nici nu am avut răbdare să mă cert cu ei 😅

Azi am pățit - o și eu. M-am dezabonat după 15 minute, însă costul apare. Eu voi face sesizare la Poliție si la ANPC. Va recomand sa faceți la fel! Poți refuza orice serviciu achiziționat online in mai puțin de 15 zile, dar în cazul acesta este vorba și despre o fraudă, nu mi-am dat acordul să plătesc vreun abonament suplimentar la ceva

Am primit un răspuns în engleză clar câ ceva nu e-n regulâ  .Nici adresa de email nu eo.k. și nici acest Land fitclb care fură mulți abonați . 

Care adresa de e-mail ? Multumim 

Oare Orange nu castiga nimic tolerand aceasta mica excrocherie practicata de cei de la LandFitclb?

Orange castiga, altfel de ce ar oferi acest serviciu, de plata prin intemediul lor?

Și eu de 2 luni primesc ,doar azi am observat ca am cost suplimentar de 50 RON...am zis sa verific în urma și vad ca deja e a2 a luna 

Buna Daniel261

Cum te-ai dezabonat? si eu sunt pacalit sa zic asa si nu stiu prin ce pasi sau de pe ce site/platforma sa ma dezabobez. 

Multumesc 

Suna la serviciul clienți și cere informații despre costurile suplimentare și modul de dezabonare de la aceste servicii.

Furnizorul este obligat sa ofere aceste informații.

Ai aici și un tabel cu numere cu suprataxa și modul de contact.

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2024-09/Lista-numere-scurte-publica-pe-site-ul-Or... 

Maine merg la orange ..nu las asa ...direct protecția consumatorului ..după ce ca le plătesc 300 RON 

Buna ziua.

Intrebare: cum sunt verificate aceste plati de catre Orange?

Poate Orange dovedi ca are autorizarea clientului sa faca aceste plati in numele lui?

Multumesc

Daca intri la mesaje primite,eu la spam am găsit,apare confirmarea...