la 11-04-2023 11:52 AM - editat ultima oară la 11-04-2023 11:57 AM de DanielaH
la 12-04-2023 10:16 AM
Salut Nicu,
Noi, cei de aici din Comunitate suntem, in mare parte, clienti ca si tine.
Cu toate astea, iti pot confirma ca situatia a fost deja trimisa mai departe si este in curs de remediere.
Intre timp, daca vrei sa iei legatura cu un consultant, iti pot recomanda un apel la 300, sau una dintre celelalte mijloace de contact de aici.
la 12-04-2023 11:07 AM
si eu am patit la fel azi, mi se pare incredibil, sa nu ai nici o validare in aplicatie si sa poti reincarca de multe ori, evident mi au luat si banii
la 12-04-2023 11:09 AM
asta ii nivelu , iti mănânci doua trei zile sa iti recuperezi banii tai , poate nici așa mi rezolvi , după faza asta dacă nu o sa fiu mulțumit de serviciile lor o sa se schimbe foia și din partea mea fata de ei
la 12-04-2023 12:24 PM
Îți recomand pe viitor sa plătești factura din aplicația pago, nu vei avea niciodată probleme cu plăti dublate ori alte erori
la 12-04-2023 01:05 PM
In aproape 5 ani nu am avut probleme cu banii neajunsi, indiferent de modul de plata: MyOrange sau Orange Money, Visa sau Mastercard sau ING sau Banca Transilvania.
la 12-04-2023 01:07 PM
Eu cred ca vorbim împreuna și me înțelegem separat , am plătit de 3 ori aceiași factura și acuma vreau sa îmi returnați banii de pe doua tranzacții
la 12-04-2023 01:11 PM
Nicu, pentru rezolvarea problemei, trebuie sa iei legatura cu un consultant dupa cum ti s-a recomandat mai sus. E singura modalitate de a rezolva problema asta.
Comunitatea Orange este formata in mare parte (peste 99%) din clienti. Nu avem acces la contul tau, si nu putem opera niciun fel de modificari.
la 12-04-2023 01:22 PM
Atat Daniela, cat si Radu ti-au recomandat sa folosesti formularul de contact (pagina pe care o gasesti in josul acesti pagini). Noi, cei din comunitate nu putem sa te ajutam mai mult. Banii iti vor fi returnati ori in contul din care ai platit, ori ca avans la urmatoarele facturi, deci tot la tine (in orice varianta, tot la tine vor ajunge). Este necesar un timp minim de rezolvare. Totusi, daca insisti, poti astepta cele 30 de zile legale (si sa stii ca este si Pastele la mijloc), iar ANPC iti va cere acest lucru (respectarea termenelor legale).
Daca mai ai si alte intrebari pe care nu le-ai pus, comunitatea iti sta la dispozitie cu posibile solutii.
PS: imi mentin afirmatia: incearca sa pastrezi un ton calm al discutiei. Rezolvarea va veni, depinde de tine cat de repede vei intelege acest aspect. Pocnitul din degete nu a ajutat pe nimeni sa miste roata mai repede.
la 12-04-2023 01:56 PM
Nicule, mi-ai adus aminte ca aceasta comunitate tolereaza foarte bine bunul simt si cei 7 ani de acasa. Dupa cate vezi, ce nu se incadreaza nu prea are ce sa caute. Respectul in aceasta comunitate este respectat de toti (poate eu sunt mai slobod de gura, dar si eu am fost tras de maneca la micile derapaje facute (vei gasi postari d'ale mele editate de moderatori), nu ma ascund). Si da, nu m-am vazut cu nimeni fizic din aceasta comunitate (desi pe o parte din ei ii stiu de pe alt forum), dar fiecare ne-am castigat respectul fata de ceilalti (si nu conteaza ca este moderator sau incepator). Si cand unul vorbeste, ceilalti asculta (sper ca ti-ai dat seama de acet lucru. Ti-au raspuns mai multe persoane).
O rugaminte: citeste si printre randuri. Daca ai nelamuriri, intreaba. Nimeni nu s-a nascut invatat si nimeni (si subliniez nimeni) nu poate ravni la o astfel de calitate. Un raspuns mai colorat (ca tot ziceam de frana si pian) iti poate oferi mai multe raspunsuri decat pare.
PS: raspunsul asta nu se refera la tine ca persoana, ci la oricine doreste sa interactioneze cu aceasta comunitate. Plus ca toate problemele discutate aici se trimit mai departe catre departamentele care au uneltele necesare rezolvarii (uneori direct, alteori este necesara o actiune suplimentara a celui care are problema).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor