anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am mai multe abonamente, care inițial ar fi trebuit să coste in total undeva la 200 de lei lunar

Alina777
Începător

Realitatea este că am platit între 700 și 800 de lei lunar, deși nu folosesc decât un singur abonament. Mi s-a comunicat că datorită opțiunilor suplimentare am aceste costuri, dar se pare că nimeni nu binevoiește să îmi închidă aceste opțiuni pe care nu le-am comandat și nu le-am utilizat 🥹

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Poți detalia, despre ce opțiuni este vorba?

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Verifică factura detaliată și vezi de unde provin aceste costuri. Afli de aici  cum poți s-o faci !

Ulterior, le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer sau din secțiunea Contact și alegi mai jos ,, Trimite-ne un mesaj " 

Baftă și sper să reușești!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Mie imi cam da cu virgula: ai un abonament de 200 de lei si platesti de 4 ori mai mult? Si asta mai multe luni la rand?... In facturi ce este detaliat? De fapt, citesti facturile? Eu as fi contestat facturile la sumele astea...

Rugaminte: verifica facturile si vezi ce anume se factureaza. Daca gasesti ceva ce nu e in regula (compari cu contractul), trimiti prin pagina de contact faptul ca ti se factureaza gresit si mentionezi ca nu esti de acord cu factura (pentru a evita penalizarile). Vei primi raspuns cum au ajuns asa mari.