anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Servicii terti Articleplus 3.57 EUR

palishare
Începător

Din 15 Ianuarie imi apare in factura, o data la 7 zile, o plata de 3.57 EUR pentru colectare servicii terti de la Articleplus. Primesc si SMS de la Orange in fiecare saptamana.Eu nu stiu sa ma fi abonat la vreun serviciu. Mai este cineva in aceasta situatie ?

1 Soluţie acceptată‚

Gabubu
Angajat Orange

Salut @palishare,

In urma verificarilor efectuate, Article+ (sau Article Plus) este un serviciu ce nu este oferit de catre Orange ci de catre SilverLines.
In acest caz daca doresti dezabonarea si restituirea costului suplimentar, trebuie sa iei legatura cu dansii pentru acest lucru, la numarul lor de telefon 0318 262 751, sau la adresa lor de e-mail info.ro@ccsupport.biz

Pe langa asta, iti recomand sa verifici articolul Costuri suplimentare din servicii cu suprataxă - cum funcționează și cum putem să le evităm, pentru a preveni pe viitor de la asemenea costuri aditionale. 🙂

Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta,
Gabubu

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

RafaHelper
#StarMember

Salut @palishare

In acel SMS nu iti spune si cum sa te dezabonezi?

delfinas
#StarMember

Palishare, bun venit in Comunitate!!!

Probabil ai "agatat" o reclama, ai dat accept fara sa-ti dai seama si s-a activat acest abonament. Nu esti singurul in situatia asta.

In SMS nu  ti se explica si cum sa te dezabonezi? Incearca sa trimiti la acel nr scurt un mesaj de genul STOP ARTICLEPLUS. Daca nu te dezabonezi, saptamanal vei fi taxat cu 3.57 euro.

teacher_
#StarMember

Salut! Daca ai mai multe numere in abonamentul tau, cineva s-a abonat pe unul dintre ele. Nu am găsit informații prea multe despre articleplus....

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Te-ai abonat la un serviciu terț (sva) cu plata săptămânală.

In mod normal SMS de abonare trebuie să conțină și detalii despre modul de dezabonare.

Daca nu se regăsesc aceste detalii contactează serviciul clienți Orange prin chat sau telefonic pentru furnizarea acestor informații.

https://www.orange.ro/contact/ 

Ai aici o lista cu numere sva și modul de contact al furnizorilor acestor servicii:

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2024-09/Lista-numere-scurte-publica-pe-site-ul-Or... 

Razvan
#StarMember

Salutare! Ne poți pune un screenshot cu sms-ul pentru a te putea ajuta mai repede cum să te dezabonezi? Mulțumesc cu recunoștință! 

Gabubu
Angajat Orange

Salut @palishare,

In urma verificarilor efectuate, Article+ (sau Article Plus) este un serviciu ce nu este oferit de catre Orange ci de catre SilverLines.
In acest caz daca doresti dezabonarea si restituirea costului suplimentar, trebuie sa iei legatura cu dansii pentru acest lucru, la numarul lor de telefon 0318 262 751, sau la adresa lor de e-mail info.ro@ccsupport.biz

Pe langa asta, iti recomand sa verifici articolul Costuri suplimentare din servicii cu suprataxă - cum funcționează și cum putem să le evităm, pentru a preveni pe viitor de la asemenea costuri aditionale. 🙂

Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta,
Gabubu

Salut @Gabubu

Cum ai aflat aceste informații?

DanielaH
Moderator

@palishare, ai reușit să te dezabonezi? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?