la 21-08-2025 05:45 PM - editat ultima oară la 22-08-2025 08:17 AM de DanielaH
A mai primit cineva vreo prefactură? Aveam un abonament de internet fix si un abonament (un numar) fără cartela pe care le plateam pe aceeași factura. Când am aflat din greșeală ca plătesc degeaba abonamentul de telefonie (timp de 2 ani, 20 lei pe luna), am renunțat la el. Dar in urma solicitării mele a venit o factura ușor mărită (cu 10 lei). Apoi inceand cu data facturării doar pt internet fix, am primit o prefactura (asa mi s-a zis telefonic), de o valoare inexplicabil mai mare. Nu am solicitat o perioada contractuala, doar renunțarea la un abonament. Bineînțeles că voi solicita explicații clare dar pana acum nu am întâlnit agent care sa mi le dea. Ultimul s-a scuzat si mi-a recomandat departamentul Comenzi.
la 21-08-2025 06:22 PM
Salutare!
Probabil că era vreo reducere la pachetul fix pentru că aveai și acel abonament mobil într-un pachet mai mare.
Dacă l-ai închis, probabil că acea reducere va fi recuperată. Nu știu, e doar o presupunere. Depinde ce scrie pe factură! Uită-te cu atenție pe ea și pe contractul inițial. Eu știu că li se făceau ceva reduceri la pachetele fixe celor cu abonamente de voce sau prepay in mediul rural.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor