anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In desfasurator imi apare un numar de zeci de ori fara ca eu sa sun

lioaralolyta
Junior

Buna ziua. Stie cineva de ce in desfasurator imi apare un nr. de tel. de zeci de ori fara ca eu sa sun sau sa fiu sunata

21 Răspunsuri 21

Anonim
Neaplicabil

  Ai mesageria vocală activata?

Daca da încearcă să o dezactivezi și vezi dacă mai apare numărul.

 

Pololică
#StarMember

Salutare! 

La prima vedere, numărul pare sa fie mesageria vocală. Cumva numerele respective o au activă? 

Aura80
Începător

 

 Buna ziua. Imi poate explica ce inseamna pe factura detaliata tot ce scrie net si cu acele numere? 

Plus ca apare ca tot sun la acel nr de tel ptr cateva secunde, dar eu nu sun niciodata. Adica la 0744945556. Ce este acest nr? Ca nu pot forma la el, am incercat de vreo 2 ori si imi pare tentativa frauda si apoi ca nr apelat nu poate f contactat.

Screenshot_20240817-072858_My Orange.jpg

 

 

E mesageria vocală 555.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@Aura80: Mențiunile cu ”net” indică traficul utilizat pe date mobile de pe numărul respectiv, iar cifrele  reprezintă cantitatea utilizată în ”bytes”. Pentru MB împarți la 1.000.000. Numărul respectiv cu o așa durată de apel îmi pare mai degrabă un apel de verificare ”prins” de o mesagerie vocală: adică prea scurt pentru a fi numit apel.

Salut, @Aura80 ,

"Net" se referă la sesiunile de navigare avute pe internet, inclusiv cantitatea de internet utilizată atunci când ai folosit diverse aplicații.

Numărul 0744945556 aparține mesageriei vocale, găsești mai multe detalii referitoare la cum funcționeză mesageria vocala aici.

Am unit topicul deschis de tine cu unul existent, deoarece găsești multe informații utile de la alti useri și aici.

Sperăm că informațiile oferite o să îți fie de folos, iar dacă mai sunt nelămuriri, te aștepăm să le adresezi în Comunitate.

Late edit: Revin cu mențiunea că pentru consultarea mesageriei vocale, se poate utiliza atât numărul lung 0744945550, cât și 0744945556, însă pe viitor numarul 0744945556 o să fie sistat, rămânând doar 0744945550 și bineînțeles, numărul scurt 555.

 

  • Bună! Și eu am avut aceasta problema cu acel număr, iar când i am contactat pe cei de la Orange nu mi au confirmat ca aparține mesagerie vocale, care de altfel are alte numere pe net. În urma unei sesizări scrise nu mi a mai apărut, nu cred ca oamenii și au dezactivat cu toții mesageria vocala din acel moment.