anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer eSim pentru deviceurile Apple

GeorgianaD
Ex Moderator

Fiind pasionată de tehnologie, am îmbrățișat cu entuziasm trecerea la eSIM, renunțând la clasicele cartele SIM. Procesul de activare inițial a fost unul foarte simplu, cu toate acestea, atunci când am decis să-mi achiziționez un nou telefon, am constatat că transferul profilului eSIM nu a fost la fel de fluid.

Însă, de acum o să fie mult mai simplu, Orange a lansat funcționalitatea de a transfera numărul de telefon de pe un device pe altul sau trece de la un SIM fizic la eSIM, într-un mod complet digital, direct din meniul de setări, fară să mai fie nevoie să contactezi Orange România. 

📌Găsiți aici mai multe detalii și pasii pe care trebuie să îi urmați, iar aici lista cu deviceurile compatibile cu această tehnologie.

esim.PNG

Ce parere aveți despre această nouă funcționalitate?

22 Răspunsuri 22

Sunt aceleasi reguli clare de acum 20 de ani, iar intre timp pamantul s-a mai invartit. Nu e vorba aici de adaugare extraoptiuni sau achizitie terminale pe puncte, unde e normal si logic sa nu aiba acces utilizatorul unui cont de firma, ci doar persoana desemnata. 

dragutadrian
Junior

Super util. Multumim Orange.#TOAMNA

Adrian_69
Începător

Foarte bine transfer de la cartela la digital 

Muchalucha
Cunoscător

Persoana desemnata modifica, cumpara etc. Esimul nu implica modificare, cumparare, contractare. Firma mutata la Cluj cu doi angajati in Bucuresti. Persoana desemnata la cluj tolomaca. Cei din Bucuresti au cartelele sim. Le vor esim. Persoana desemnata la Cluj. Spuneti va rog cum fac sa isi transforme simul in esim. Persoana desemnata? Ce face aia. Merge la cluj la orange in cluj, vine in Bucuresti le trimite codul cum? 

Sa isi transforme simul in esim un angajat nu implica modificare, cumparare, etc. Persoana desemnata nu castiga si nu pierde nimic nici firma su nici Orange. Terminati cu excesul ca macane. Sa trannsformi din sim in esim pe acelasi telefon este un must. Persoana desemnata le poate bloca si sim si esim cand situatia o cere. Lasati excesul de zel.

AlexCirstea
Începător

Excelentă soluția, binevenită pentru doritorii de dual sim!

CO18
Explorator

Bună seara! Este posibilă funcția de Number Share între un Samsung Galaxy Watch Ultra și un telefon Android? Există costuri suplimentare față de abonamentul normal de telefonie și date mobile? 

MihaelaA
Ex Community Manager

Mi-am schimbat de curând telefonul și am avut un SIM fizic și un eSIM și a fost extrem de simplu să fac transferul. Am instalat iOS 18, fiind o condiție necesară pentru a efectua transferul și am finalizat rapid procesul de transfer fără vizită în magazin. Deci un mare plus 😊

GreenArrow89
Cunoscător

Foarte buna faza cu transferul esim. Ar trebui și ceilalți furnizori sa introducă posibilitatea asta.