Salut comunitate!
Odata cu aparitia ultimei facturi orange a reusit sa ma enerveze sa-mi doresc sa reziliez contractul cu orice pret.
Orice pret dupa decizia ANPC-ului, pentru ca Orange se comporta exact ca o firma de camatari, cum sunt alea cu dobanzi de 1000% la creditare.
Mai exact,
Am un abonament Smart Plus 25 si "rascolind" site-ul Orange, comunitatea noastra si softpedia am aflat de existenta acestei optiuni.
Tot de pe orange.ro am aflat ca este gratuita la smart plus 25.
Dupa un telefon la 300 si 2 vizite in shop am activat optiunea pe sim fizic pentru a-l folosi in alt telefon.
Sim-ul merge bine, toate bune. Nu-l folosesc prea tare, doar asa ca un back-up de date.
Dar vine factura si pe langa factura obisnuita apare alta de vreo 13-14 lei, cica pentru number share. 🙂
Zic ca e vreo greseala mai ales ca site-ul orange sau aplicatia my orange nu poate fi caracterizat prin exactitate iesita din comun, mai ales 1-2 zile dupa ce apare factura....arata ce vrea el la suma de platit. Las vreo 2-3 zile sa se "raceasca" si platesc suma corecta.
De data asta nu, ba cu + sau cu - in fata sumei, dupa ce-i trece zapaceala raman cele 2 facturi.
Sun la 300, nu se poate , mergeti in magazin ca de acolo e greseala, noi nu putem face nimic aici la orange.
N-am timp sa merg si fac o sesizare inline.
Dupa cateva zile ma suna o doamna sa ma intrebe cum s-a intamplat...si altele d-alea din ciclul "sim demagnetizat", prostiipe care sigur le ati auzit si voi la call center.
-Zice ca revine.
Suna a 2-a zi , ea sau altcineva nu sunt sigur, si-mi explica ca e din vina mea, ca am folosit sim-ul in alte dispozitive, luate sau nu de la orange, ca trebuie sa platesc si gata.
Pai nu e inclusa intreb eu?...
-Nu e, doar pe ceas sau dreaq stie ce dispozitive luate musai de la orange.
Dar orange e marinimos si ma iarta de data asta 😉
Pai eu nu vreau marinimie, zic eu.
Pe site-ul vostru scrie altceva.
-Scrie, dar nu inteleg eu, zice ea.
Aia e , poate ca nu sunt capabil sa inteleg filozofia orange.
Ma enervez si ii zic sa faca o cerere de reziliere.
-Chiar vreti?...zice ea...de parca nu stiu ce pierd...
Da, si sa emiteti ultima factura, pe care vreau sa o citeasca si anpc-ul, dupa care o platesc indiferent de suma.
Am atasat niste poze de pe site.
Voi ce intelegeti ?