la 22-01-2025 12:46 PM
Buna ziua. Ieri mi am activat si eu eSimul dar am sesizat diferente la nivel de semnal , mult mai slab si mai multe zone fără semnal față de sim ul fizic . At i mai întâmpinat careva astfel de probleme ? Folosesc un s22 ultra , iar in zone unde nu avem deloc pe un s21 cu sim fizic aveam 2 linii
la 22-01-2025 12:55 PM
Salutare!
Teoretic nu ar trebui sa ai diferente de receptie a semnalului. eSIM doar "copiaza" pe aparat datele de identificare care ar fi existente pe o cartela fizica.
Mai ai pe cineva cu eSIM care sa-ti confirme ca are probleme (de preferat sa fie acelasi model pentru o comparatie cat mai fidela)?
la 22-01-2025 05:17 PM
Intradevar am fost in ceva zona unde nu prea era semnal iar ca si comparatie am facut cu un s21 cu cartela fizica care in majoritatea timpului a avut semnal sau comparativ mai bun ca al meu
la 22-01-2025 05:37 PM
Daca nu faci testele cu același telefon atunci e greu de zis că e de la esim.
Eu am 2 telefoane Xiaomi 13/14 pe unul am semnal 4 linii iar pe celalant 3 linii la interior.
Eu zic sa faci și teste de viteza date mobile de pe aceleași telefon folosind atât SIM fizic cât și esim (activând datele pe rand pentru SIM fizic/esim).
la 22-01-2025 01:02 PM
Salut,
Nu ar trebui sa fie diferente intre esim și SIM fizic.
Cel mai probabil este o problema cu rețeaua din zona ta.
Daca ai și un SIM fizic (prepay etc) îl poți folosi pe același telefon pentru a testă semnalul din zonele respective și să vezi diferențele.
la 22-01-2025 02:43 PM
Salutare!
Teoretic nu ar trebui să existe diferențe de semnal, dar practic, au mai fost persoane care au spus că e mai prost semnalul pe esim. Și asta nu doar la Orange.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor