anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema transfer eSim

MihaiS1923
Începător

Salutare! Am și eu o problemă cu transferul de eSim de pe vechiul meu telefon pe cel nou! (Las o poză mai jos) Ce e de făcut? Mulțumesc anticipat! 

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Mihai, bun venit in Comunitate!!!

Nu se vede poza de care pomenesti tu, deci nu stiu ce eroare primesti, dar ai aici detalii depre procedura:

https://comunitate.orange.ro/t5/esim-si-number-share/cum-activez-esim-pe-telefon-sau-tablet%C4%83/m-...

https://comunitate.orange.ro/t5/esim-si-number-share/transfer-esim-de-pe-un-telefon-pe-altul/td-p/82...

IMG_0029.png

Aceasta e eroarea!  

Salutare! 

Dacă ești pe prepay, va trebui să ajungi într-un magazin Orange. 

Pentru abonamente și Yoxo se pot genera direct din aplicațiile specifice. 

Din păcate, în afara de SUA, nu știu sa se poată transfera eSim de pe un telefon pe altul ca un backup (de genul "copy paste").

Well, nota asta de "subsol" nu mi-a sărit în ochi. O mai aprofundez.

PS: se pare ca nu am dat asa mare atenție anunțului din comunitate

Un domn mi-a spus ca vrea sa isi transforme simul in esim ca a vazut el undeva. Serviciile pe care Orange le ofera sunt astea. Transfer de esim de pe un telefon pe altul si scanarea unui cod qr. Din pcate transformarea sim in esim nu este oferita de Orange. 

Captură de ecran din 2024-09-21 la 18.29.30.jpeg

Am înțeles. Ai incercat pașii din linkurile pe care le-am postat?

Am încercat, nu merge! Menționez că vreau să transfer eSim-ul de pe un iPhone XR pe un 12 ProMax! Momentan nu pot ajunge la o reprezentanță Orange România pentru că sunt plecat din țară! Un ajutor prin Online era singura mea soluție, acum dacă știți și alte variante vă sunt recunoscător!

Salutare! 

Ce eroare ai primit? Încearcă versiunea web. 

1.Daca ai incercat sa transferi sim in esim nu merge nicaieri in lume. Sim pe vechiul telefon nu poti sa-l transferi wifi si bluetooth pe noul telefon in esim. 

2.Daca ai incercat sa transformi sim in esim nu merge la Orange Romania desi ZonaIT spune ca da merge. Am incercat la cineva si nu avea cum ca nu exista modalitatea asta de activare esim la Orange.

3.Daca ai incercat sa transferi esim de pe un telefon pe altul. Merge teoretic, dar trebuie sa mergi la Orange, daca ti-a dat eroare. 

Carmen24
Junior entuziast

Daca ai posibilitatea te poți deplasa într-un Orange shop unde vei primi suportul necesar.

Razvan
#StarMember

Ca să transformi sim in esim, trebuie să primești un cod de confirmare prin sms. În prezent, Orange nu oferă serviciul sms via internet, doar vodafone oferă acest serviciu.