anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod Qr cartela esim

Denisa10
Vizitator

Buna. Am cumparat online o cartela prepay, varianta esim tocmai pentru ca nu pot ajunge in magazin si aveam nevoie. Surpriza, primesc acel mail cu asa-zisul cod qr, inexistent. In mail apare o pictograma cu ? In loc de poza, cu codul qr. Am activat tot ce trebuie, afisare imagini din surse externe tot. Incercat de pe 2 telefoane, gmail, email si laptop. Nimic, tot asa. Am sunat la ei: ca nu ma pot ajuta, sa merg in magazin, pe chat nu raspunde nimeni. A intampinat cineva problema asta si ma poate ajuta?

8 Răspunsuri 8

RafaHelper
#StarMember

Salut @Denisa10

Chatul funcționează, am verificat chiar acum si pot intra in legătura cu un consultant. Mai încearcă 🙂
Poți atașa si o captura de ecran din browser de pe laptop?

image.jpg

 am tot stat in asteptare pe chat degeaba. Si la telefon mi au spus sa merg fizic

Imaginea pare corupta, cel mai probabil o eroare la procesarea ei. Iți recomand sa încerci tot pe chat sa iei legătura cu ei chiar daca e nevoie sa aștepți mai mult, doar pe chat te pot ajuta. 

 bine ar fi daca ar merge pe chat. Din aplicatie am descris problema de la amiaza, nici un raspuns. Aici, tot astept si dupa cateva minute se inchide automat si apare asaIMG_1331.png

IMG_1330.jpeg

Îmi pare rău, va trebui sa încerci pana reușești. 

RafaHelper_0-1765375821548.pngRafaHelper_1-1765375854247.png

La mine a durat un minut pana când mi-a fost alocat un operator si nu am fost logat in contul Orange.

Da am reușit acum. Culmea. Sa merg in magazin, cumperi un produs online ca sa nu trebuiasca sa mergi fizic si tot la ei ajungi. Daca doream acest lucru comandam cartela acasa. Merci de raspunsuri

Cu drag! Sa ne spui daca ai rezolvat problema in magazin.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Insistă pe un produs anume până se deschide acea fereastră pop-up din Magazinul online, care te întreabă dacă ai nevoie de ajutor.

Baftă!