anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare la Orange cu trecere de la e-sim la SIM normal

paulnx
Începător

Am facut cerere online de e-sim fara sa realizez ca mi se va schimba numarul de telefon, ceea ce nu imi doresc. Vreau sa ma portez de la un alt operator la abonament Orange, dar vreau sa imi pastrez numarul. Pot face acum ceva, sau trebuie sa merg intr-un magazin?

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cel mai probabil va fi nevoie sa anulezi portarea si sa o refaci. Numarul temporar se ofera la 99% din portari. Nu am facut portari online si nu am vazut optiunea de a NU opta pentru numar termporar (in ultimii ani am portat mai multe numere simultan si nu se ofera posibilitatea portarii pe aceeasi cerere a mai multor numere, dar am sesizat ca exista optiunea [pe hartie] sa nu se ofere numar temporar).

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

RafaHelper
#StarMember

Salut @paulnx

Poți face portare online cu opțiunea de a primi eSIM. 
Mai jos regăsești opțiunile disponibile la portare pentru abonament Orange. 

RafaHelper_1-1765980939782.png

Daca nu ai experiența cu eSIM mai bine alege variante de SIM normal si iți va fi livrat acasă. 
Pentru ambele opțiuni poți merge si in magazin. 

paulnx
Începător

Deja am facut cerera de eSIM, dar vreau sa am optiunea de SIM normal. Ce se poate face in cazul asta? Anula cererea initiala?

Salutare!

Dacă ai activat deja esim-ul provizoriu, poți merge într-un magazin fizic după finalizarea portarii pentru a trece la SIM fizic.

Da, poți anula cererea si sa reiei procesul.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cel mai probabil va fi nevoie sa anulezi portarea si sa o refaci. Numarul temporar se ofera la 99% din portari. Nu am facut portari online si nu am vazut optiunea de a NU opta pentru numar termporar (in ultimii ani am portat mai multe numere simultan si nu se ofera posibilitatea portarii pe aceeasi cerere a mai multor numere, dar am sesizat ca exista optiunea [pe hartie] sa nu se ofere numar temporar).

DanielaH
Moderator

@paulnx, cum mai e situația cu portarea? Ai rezolvat? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?

paulnx
Începător

Buna ziua, multumesc tuturor pentru raspunsuri. Da, m-au ajutat raspunsurile, am anulat cererea de portare si voi reveni eu cu o cerere direct in magazin ca sa primesc si SIM-ul. Zi faina!

Te așteptăm să revii cu vești bune.â să ne spui cum s-a rezolvat.

Poți marca ca soluție răspunsul care te-a ajutat cel mai mult. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informațiile dorite.