anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number share pe doua telefoane iPhone, nu pot fi apelat de pe carkit-ul masinii

SORIN-BV
Junior

Am doua telefoane iPhone fiecare cu sim cu acelasi numar.

Daca sunt apelat din masina telefonul are ton de ocupat.

Cei de la Orange inca nu mi-au raspuns.

A mai patit cineva acest lucru? 

19 Răspunsuri 19

arsradu
Fost #StarMember

Da, inteleg. Practic iti neaga tot scopul acelui Number Share.

Imi pare rau. In momentul asta chiar nu am alta idee. Teoretic ar trebui sa mearga. Practic…se pare ca nu. 

Client Orange

alterego
Cunoscător

Nu cred că are vreo relevanță dar poate totuși plecând de la situația mea vă vine o idee: foarte mulți oameni apelează folosind WhatApp, nu înțeleg de ce pentru că azi cam toată lumea are suficiente minute de voce dacă are chef de vorbărie.

Ei bine când sunt la volan ratez toate aceste apeluri inițiate de pe WhatsApp și sunt apostrofat că nu vreau să răspund la telefon.

@alterego: Nu știu dacă ai observat, dar anumite generații (sau mai degrabă tipologii) preferă să se vadă în timpul unui apel, la fel cum mulți preferă să țină difuzorul telefonului la ureche și nu utilizează nici căști și nici nu țin telefonul ca majoritatea (încă) a celorlalți utilizatori. Ei bine, pe aceștia e cam târziu pentru "reconversie", dar sunt printre noi ... ceilalți. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Irelevant, nu ai identificat corect problema.Telefoanele cu number share sunt la sediu.Cand cineva suna din masina pe respectivul numar care este share primeste automat semnal de ocupat.Daca unul din cele doua telefoane este inchis , se poate raspunde pe cel deschis, chiar daca sunt sunat de un carkit.

DanielaH
Moderator

@SORIN-BV, ai încercat să conectezi telefonul de pe care suni la un alt car-kit sau la un alt device prin bluetooth?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.