anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number Share in roaming

MariusLiviu
Explorator

Cand vom putea folosi Number Share Orange pe Apple Watch in roaming, avand in vedere ca de la watch OS 9.1 Apple ofera aceasta posibilitate? 

1 Soluţie acceptată‚

GeorgianaD
Ex Moderator

Buna, @MariusLiviu ! Colegii din departamentul IT ne-au informat ca lucreaza la aceasta dezvoltare, insa nu ne-au oferit data lansarii. 

Update 07.05.2025

Începănd de astăzi serviciul Number Share este disponibil și în roaming.

Deci, dacă veți călători în afara țării, puteți efectua și primi apeluri și puteți gestiona notificările direct de pe dispozitivul asociat, chiar și fără telefonul principal. Destinatarul va vedea întotdeauna numărul de telefon.

Serviciul roaming pentru number share trebuie activat separat de serviciul roaming de pe dispozitivul principal. Activarea serviciului roaming pentru dispozitivul secundar (smartwatch, tabletă) se face prin apel la 300 sau într-un magazin Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

ductilul
Junior entuziast

Chiar saptamana trecuta, fiind in EU, am primit notificare pe watch ca este in roaming. Ceasul, nu telefonul. 

Salut. Cu WatchOS 26.4 a apărut opțiunea “data roaming” în meniul ceasului, la setările de rețea. Până acum nu era. Duminică ies din țară și voi avea confirmarea dacă funcționează acum și cu ceasurile Apple. Eu cred ca da, până acum aveam opțiunea asta doar în aplicație dar degeaba, nu era disponibilă, deși din când în când primeam un mesaj pe telefon ca dispozitivul Apple Watch este folosit în roaming. 

Superb! Te rog mult să ne spui după ce testezi!

Nu funcționează. Am făcut un restart de telefon, de ceas, m-am uitat daca cumva nu era bifat roamingul in aplicație, m-am uitat si la ceas, la aplicația de pe telefon. Totul este bifat, totul este on. Totuși la conexiune, in roaming, indisponibil.

D_Uctilul
Junior entuziast

@MariusLiviu: aceeasi nerabdare o impartasesc si eu! Poate baietii de la IT ii dau de cap pana in sarbatori! O zi super tuturor.

user_16267874
Junior

Confirm că funcționează 100% (net și sunat), chiar și pe contractele PJ, unde setările nu le face utilizatorul. Testat: Franța, Germania, Elveția, Spania. Respect! Apple Watch Ultra 3.