anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number share huawei watch 5 probleme la activare

Emil_M
Începător

Am încercat timp de o saptamana să activez number share pe un smartwatch huawei watch 5 fara să reușesc. Acum am lăsat-o baltă.  Două vizite la Orange store, fiecare de cel putin 1 oră, personalul amabil, priceput, dar degeaba. Cu sim fizic, cu esim, din aplicatia Huawei Health la activare îmi cere doar un cod QR, nu am posibilitatea de a adauga un cont cu parola online. Pe site la Orange scrie ca pentru ceas huawei watch 5 este necesar un cod QR, la Huawei metodologia de activare number share scrie că trebuie sa apară 2 variante la activare, cu cont online si cu cod QR. Exact pe dos in practică. Vorbit cate o ora cu serv clienti Huawei si Orange, nimeni nu stie cine este de vina. Bine înteles ca am respectat toti pasii, am resetat ceasul, am avut doar o cartela orange in telefon ( default), conexiune wifi si bluetooth, baterie peste 20%, facut toate actualizarile posibile. Poate a găsit cineva o rezolvare.

1 Soluţie acceptată‚

Salut, 
In prezent, serviciul Number Share este compatibil doar cu modelele Huawei Watch 3, Watch 3 PRO, Watch 4 si Watch 4 PRO. Din pacate, Huawei Watch 5 nu este inca suportat pentru aceasta functie.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai încercat și la un Orange Shop?

Emil_M
Începător

Da, sigur, am mentionat gresit cred, orange shop, nu orange store. Telefonul este Honor V3, cu android, am mai vazut pe emag ca a reusit cineva , dar cu iphone.

Probabil e mai greu de configurat sau cine știe!

Salut, 
In prezent, serviciul Number Share este compatibil doar cu modelele Huawei Watch 3, Watch 3 PRO, Watch 4 si Watch 4 PRO. Din pacate, Huawei Watch 5 nu este inca suportat pentru aceasta functie.

Exista intentia de implementare a serviciul Number Share pentru Huawei Watch 5? Daca da, o perioada aproximativa - anul acesta, anul viitor?

Teoretic, s-ar putea să fie intenție de implementare. Vad foarte mulți utilizatori de ceasuri Huawei (bine, nu știu exact modelele, dar sunt destui utilizatori). 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

@OrangeAssistant se poate un raspuns? Multumesc.

Din păcate nu avem o dată estimată de implementare, dar poți încerca activarea number share într-un Orange shop unde se va genera un cod QR. Dacă ai ceasul asociat la telefon prin aplicația Huawei Health, scanezi codul din aplicație și urmezi procesul de înrolare a eSIM-ului.

Buna ziua! A trecut cateva luni. Nici acuma nu este compatibil serviciul Number Share cu Huawei watch 5? Nu Vreau sa fac abonament degeaba. 

@OrangeAssistant aveți un update pentru activarea Number.Share la Huawei Watch 5 ?

Salutare! 

Ai instalat HMS (Huawei Mobile Services)? S-ar putea ca de aici sa fie problema, deși Huawei Health ar fi trebuit sa îți zică de HMS ca ar trebui instalat. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Demeter1
Începător

Intre timp a reusit? Acuma a cumparat ceasul si nici pentru minek nu a reusit. A blocat cardul sim. dupa activarea eSim si ám ramas fara reteta.