la 08-11-2022 07:50 PM - editat ultima oară la 11-07-2024 04:32 PM de MihaelaA
Bună,
Am ceasul Samsung Galaxy watch 4 lte.
Am observat când nu sunt în apropierea telefonului se conectează la rețeaua Orange.
Un coleg mi-a spus că mi-a trimis un SMS dar nu a intrat pe ceas l-am văzut abia pe telefon când m-am apropiat.
De pe ceas pot suna să fiu sunat și să trimit SMS. SMS trimis de altă persoană nu primesc.
Cum fac să primesc SMS când îmi trimit persoane și să primesc notificări când nu sunt lângă telefon?
09-11-2022 02:18 PM - editat 09-11-2022 02:19 PM
Serviciul number share iti permite sa initiezi si sa primesti apeluri, respectiv ai acces la 10GB din traficul abonamentului tau la viteza maxima, urmand ca apoi sa scada viteza (si cred ca e nelimitat).
Serviciul de mesagerie nu vine impreuna cu number share - nu vei putea primi SMSuri pe numerele secundare.
De asemenea, number share nu functioneaza in roaming.
Este posibil smartwatch-ul sa se sincronizeze cu telefonul pentru SMS, insa nu va functiona fara telefon.
Problema cu SMS-urile este una dintre cele care m-au determinat sa renunt la number share. 🙂
la 09-11-2022 09:09 AM
Salut!
Este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp? Ai încercat o probă și cu alt telefon?
la 09-11-2022 09:57 AM
Salut,
Ieri am descoperit această problemă.
Aseară am incercat de pe alt telefon și nu am primit sms-ul telefonul l-am închis când am incercat.
la 11-11-2022 08:03 AM
la 11-11-2022 08:49 AM
Bună ziua,
Aveți nevoie să vă faceți un abonament clasic nu cartela sau yoxo. Vă trebuie și un telefon mobil Samsung.
la 11-11-2022 09:09 AM
Am abonament la Orange...
la 11-11-2022 10:13 AM
Aveți telefon Samsung?
la 11-11-2022 11:24 AM
Am reusit pana la urma, am format un nr de telefon de pe ceas si am activat optiunea de acolo 🙂
la 11-11-2022 11:27 AM
În regulă! Mă bucur că, s-a rezolvat problema. 😃
la 11-11-2022 11:22 AM
Câte observ aveți ONEPLUS 8T. Pentru activa cu succes serviciul number share este necesar să aveți un telefon Samsung. După activarelp lputeți muta cartela SIM înapoi în ONEPLUS 8T. Dar nu va funcționa perfect cONEPLU telefon Samsung. Eu am avut un telefon Motorola și l-am schimbat cu un telefon Samsung Galaxy A53. Acum funcționează perfect toate funcțiile ceasului .
09-11-2022 02:18 PM - editat 09-11-2022 02:19 PM
Serviciul number share iti permite sa initiezi si sa primesti apeluri, respectiv ai acces la 10GB din traficul abonamentului tau la viteza maxima, urmand ca apoi sa scada viteza (si cred ca e nelimitat).
Serviciul de mesagerie nu vine impreuna cu number share - nu vei putea primi SMSuri pe numerele secundare.
De asemenea, number share nu functioneaza in roaming.
Este posibil smartwatch-ul sa se sincronizeze cu telefonul pentru SMS, insa nu va functiona fara telefon.
Problema cu SMS-urile este una dintre cele care m-au determinat sa renunt la number share. 🙂
la 09-11-2022 05:55 PM
Îți mulțumesc pentru răspuns și pentru nelămuriri! 😀
la 04-07-2024 06:44 AM
Salut. Recent am optat pentru serviciul number share cu un e sim. Am observat ca nu primesc mesaje din mesagerie pe telefonul cu e sim. În schimb când trimit ii este atribuit alt număr. Întrebare : Nu pot am obținea să fac redirecționarea mesajelor de la un număr la altul? Nu vreau decât sa vad ce mesaje primesc. Dacă ai timp de răspuns. Mulțumesc! 🙏
la 11-07-2024 09:30 AM
Salut,
Imi pare rau pentru intarzierea cu care raspund. Am fost "disparut in actiune" 🙂
Din cate am inteles la momentul configurarii mele, pentru number share practic primesti un numar nou (A) peste care se pune optiunea de number share (B). Nu vei putea avea acces la numarul A indiferent ce faci, iar numarul B este doar "musafir" fara drepturi depline pe (e-)SIM-ul respectiv.
Mesajele se vor putea primi doar pe cartela principala cu numarul tau, nu pe cea "musafir" (B) si nici pe amandoua. Este o limitare a tehnologiei.
In plus, spre deosebire de apeluri, mesajele de tip text nu pot fi redirectionate. Poate exista aplicatii terte care sa citeasca mesajele primite si apoi sa le trimita mai departe, dar nu stiu sa existe o solutie simpla, directa, implementata la nivel de operator.
Desigur, exista Whatsapp, Telegram, Messenger si cate si mai cate, insa intrebarea era despre SMSuri 🙂
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor