anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot selecta opțiunea Esim în contul meu

Nelvis
Junior

Vreau un esim și nu îmi apare numărul de telefon în lista de abonamente când vreau să selectez un număr pentru a efectua operația. Am 3 abonamente, unul din ele este portat din Yoxo. Ce ar trebui să știu? Mulțumesc frumos!

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai toate detaliile aici .

Pentru a putea solicita trecerea pe eSIM trebuie îndeplinite următoarele condiții:

• Contul tău My Orange trebuie să fie creat cu cel puțin 30 de zile înainte de solicitare
  • Numărul de telefon pentru care vei solicita trecerea le eSIM trebuie sa fie adăugat în contul My Orange de cel puțin 30 de zile
  • Trebuie să fii autentificat cu rol de administrator în contul tău

Sper să te ajute!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai toate detaliile aici .

Pentru a putea solicita trecerea pe eSIM trebuie îndeplinite următoarele condiții:

• Contul tău My Orange trebuie să fie creat cu cel puțin 30 de zile înainte de solicitare
  • Numărul de telefon pentru care vei solicita trecerea le eSIM trebuie sa fie adăugat în contul My Orange de cel puțin 30 de zile
  • Trebuie să fii autentificat cu rol de administrator în contul tău

Sper să te ajute!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Mulțumesc frumos! Eram sigur ca tine de vechime, chiar dacă vin tot din rețeaua cu pricina, alias cartela apoi yoxo

Da, e clar că nu te incadrezi la vechime.

Îmi pare rău! Cu plăcere!