anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eSim sters in afara tarii

Andiandrei0705
Începător

Ajutor

Vă salut, vă rog dacă poate să mă ajute cineva… sunt plecat din țară, din greșeală am schimbat cartela pe un eSim și l-am șters, acum nu mai pot să-mi activez cartela, ce pot face? 

1 Soluţie acceptată‚

Radutuby
#StarMember

Salutare,  

Dacă ai șters eSIM-ul , nu îl mai poți reactiva.

Problema e că pentru unul nou ai nevoie de confirmare prin SMS, iar fără SIM activ nu poți primi codul.

Singura soluție ar fi să mergi într-un magazin Orange pentru emiterea unui eSIM/SIM nou.

„Less noise. Better signal.”

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Radutuby
#StarMember

Salutare,  

Dacă ai șters eSIM-ul , nu îl mai poți reactiva.

Problema e că pentru unul nou ai nevoie de confirmare prin SMS, iar fără SIM activ nu poți primi codul.

Singura soluție ar fi să mergi într-un magazin Orange pentru emiterea unui eSIM/SIM nou.

Pfff, chiar daca cartela e la abonament? 

Păi eu am pățit asta în trecut și singura soluție a fost să vizitez un Orange shop pentru a primi alt QR. Poate între timp s-a mai schimbat procedura, deși nu cred.

https://www.orange.ro/servicii/esim/?srsltid=AfmBOorktM_758GuCDFNxFcxUWf25FREltxtDD7k-fijySth6oxyt23...

@Andiandrei0705: Bun venit în Comunitate. Chiar dacă este abonament,  noul profil trebuie confirmat, iar reinstalarea nu se poate face din MyOrange (cum ai procedat inițial). În plus faptul că ești în roaming este un impediment suplimentar în privința activării unui SIM nou (chiar și eSIM) activarea fiind necesar a se face în rețeaua Orange,  nu o alta parteneră. De aceea este necesară prezența într-un Orange Shop din România. 

Te așteptăm cu vești bune. Pe curând. 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Salutare!

Nu ar strica sa contactezi serviciul clienți Orange. Poate exista posibilitatea ca o alta persoana sa merga într-un Orange shop cu o împuternicire. Din pacate, in astfel de cazuri este necesara prezenta fizica a titularului într-un magazin fizic.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, nu prea există altă soluție în afara celei prezentate anterior, adică să mergi într-un Orange Shop.

Îmi pare rău!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember

In prezent, generarea unui cod e-sim sau reactivarea unei cartele nu se poate face la distanță. Activarea unei cartele SIM noi se poate face doar în primele 30 de zile de la achiziția unui telefon și cu livrare de sim, în prealabil. Fiind un proces care nu poate fi controlat de la distanță, activarea se face în rețeaua Orange România, de preferat în Orange Shop.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

delfinas
#StarMember

Andrei, bun venit in Comunitate!!!

Dupa cum ti-au scris si colegii, nu poti rezolva decat intr-un magazin Orange.

Ca sa ai o legatura cu lumea, ia un SIM local, macar sa ai net si acces la Whatsapp, ca sa vb cu cei de acasa pana te intorci. 

Atentie la eSIM, e foarte volatil, mai bine pastrezi SIM-ul fizic.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!