anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eSIM - cat dureaza sa primesc email pentru activare?

Suzy2000
Începător

Astept cu nerabdare sa primesc email-ul de confirmare pentru eSIM. Ma asteptam sa fie aproape instantaneu insa au trecut aproape 24h fara sa primesc nici un email. Comanda a fost platita si este marcata ca si Livrata.

Din experienta voastra, dureaza zile intregi sa primesc acest email? Sunt ceva restrictii intre Orange si hotmail.com?

Am verificat Junk/Spam, nu am primit nimic. 

Multumesc.

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți să îi întrebi pe cei din Magazinul online la adresa magazinonline@orange.ro sau mâine, după ora 10, din chatul lor.

Urmărește totuși dacă ai parcurs pașii de aici .

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

teacher_
#StarMember

Salut!

Dacă nu apare nimic după 24h, poți să  contactezi suportul Orange, din My Orange, secțiunea contact. În general pot retrimite instant manual emailul sau îți pot genera alt QR.

Si ca răspuns la ce ai întrebat da, pot exista întârzieri la mailurile automate între outlook/live/Hotmail și furnizorii de servicii, mai ales la atașamente de tip QR. Eu mai primesc mailuri pe adresa de Hotmail chiar și după 48 de ore de la trimitere...

Razvan
#StarMember

Salut! In mod normal, mail-ul cu codul QR se trimite instant după finalizarea plății. Poate a fost introdus greșit mailul la comandă, un caracter introdus aiurea și comanda nu mai ajunge la destinatar.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.