anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare la Orange

Stefan37
Vizitator

Salutare,vreau sa ma portez de la Digi la Orange.Am finalizat toti pasii ,am primit simul prin curier,este in telefon de o zi acum si nu am primit acel email sa selectez data portarii.In telefon am esim de la Digi si acum simul de la Orange.

Dureaza mai mult pana primesc acel email sau sms? Sa mai stau sau sa sun la Orage ?Asistentul Dj... este egal cu 0,ii scriu exact ce cere si nu intelege,iar dupa operator am asteptat si o ora..

Multumesc

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă ai făcut achiziția din magazinul online, poți accesa secțiunea Comenzile mele și verifica dacă există posibilitatea de a alege intervalul pentru portare.

https://www.orange.ro/magazin-online/istoric-comenzi 

on line am facut,dar nu imi apare nimic la Comenzile mele.

La status apare livrat? Ai accesat secțiunea comenzile mele prin browser?

imi spune ca nu am nici o comanda.Dar nu stiu daca eral logat atunci cand am facut comanda.

Am primit pe mail informatii.Contul My Orange il am de acum multi ani cand eram la Orange,acum comanda am facut o on line dar nu din My Orange.posibil ca dupa ce sa se faca portarea sa adaug eu numarul de telefon inapoi in My orange.

Poți adăuga și numărul provizoriu în my Orange și după portare se actualizează automat. Introdu număr provizoriu în my Orange și încearcă să accesezi secțiunea comenzile mele selectând acel număr.

Eu am primit mail imediat după activarea numărului provizoriu.

7578.jpg

Daca nu reușești contactează magazinul online Orange prin apel la 300 sau pe adresa de e-mail magazinonline@orange.ro

asa o sa fac,pare ca au o problema cu statusurile,nu apar livrate si de aceea nu primesc email.Multumesc mult!

Te rog să revii cu un răspuns despre cum s-a rezolvat.

O zi frumoasa!