anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Esim abonament

CosminE
Junior

Buna ziua, 

Am plasat o comanda pentru un abonament Orange, in urma căruia am primit un e-mai de confirmare, spunând ca in maxim 24 de ore voi primi detalii, astfel încât sa-mi activez e-simul… asta a fost acum doua zile. Pana in momentul de fata nu am primit nimic înapoi.

Am încercat sa aflu detalii prin bot, care a găsit comanda si cam atât, in cele din urma mi-a spus ca voi fi contactat de un operator. Nimeni nu m-a contactat. Am încercat telefonic, dar este imposibil sa vorbesti cu cineva, si la fel, am primit mesajul ca voi fi contactat înapoi. 

Este asta o practica standard in relațiile cu Orange? Cat timp durează in general sa trimiți un e-mail cu un QR code si câteva detalii de activare pentru e-sim? Mulțumesc.

Cu stima,

Cosmin

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca ai comandat din magazinul online Orange ai putea să-i contactezi si la adresa de e-mail magazinonline@orange.ro . Telefonic ar fi mai rapid.

CosminE
Junior

Mulțumesc pentru e-mail. Voi încerca si varianta asta. Telefonic am încercat de vreo 3 ori deja si am primit același răspuns, ca voi fi contactat. Nu am rezolvat nimic decât sa cheltui câțiva euro pe apeluri internaționale. 

DanielaH
Moderator

@CosminE, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

S-a rezolvat, in sensul ca am primit in sfârșit un răspuns înapoi… insa răspunsul a fost: “comanda ta nu poate fi procesată” si cam atât, fara niciun alt detaliu.  Nu o sa insist eu sa fiu client si sa le dau bani. Atâta se poate deocamdată… Oricum mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat si pentru interes in “problema” mea. O zi frumoasă va doresc! 

Cu stimă,

Cosmin

Mulțumesc pentru răspuns. Îmi pare rău că nu s-a rezolvat. Dacă a fost o eroare pe contul tău, poți încerca să mergi într-un Orange shop și colegii de acolo te vor ajuta.

Ne poți trimite totuși numărul de telefon și codul de abonat în mesaj privat și vom ruga și noi colegii să verifice ce s-a întîmplat (sau numărul comenzii).

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Momentan nu sunt in tara, de aceea nu ma pot deplasa la un magazin Orange, si aveam nevoie de un număr romanesc ca sa pot fi contactat, in relație cu autoritățile românești. In principiu, asta ar fi fost avantajul unui “magazin online”, ideea de a nu te pune pe drumuri. Daca sunt servicii pe care le vinzi online, atunci nu mai este necesara deplasarea la magazinul fizic. 

Comanda era pentru un e-sim cu abonament si număr de telefon nou, deci nu as putea sa furnizez numărul de telefon sau codul de abonat pentru ca nu le am. 

Oricum situația este mai putin presantă deocamdată. Initial doream sa trec de pe cartela prepaid de la Vodafone, la un abonament Orange, insa din cauza lipsei roamingului, nu puteam primi codul de autentificare pe telefon. Presat de timp am decis sa-mi fac un abonament la Orange cu număr nou, si asa am ajuns in situația asta. Intre timp, colegii de la Vodafone mi-au activat roamingul si pot sa fiu contactat din Romania. Desi ideea unei cartele prepaid imi displace, este o soluție care funcționează pentru moment. 

Desi Vodafone nu este o companie cu care-mi doresc sa colaborez pe o perioada îndelungată, acesta fiind si motivul pentru care am cartela de la ei si nu abonament, totuși au fost singurii care s-au străduit sa păstreze si sa ajute clientul, prin mesaje si chiar telefonic de doua ori. Orange pe de alta parte, cri cri cri.

Poate cu o alta ocazie voi reveni cu gânduri mai bune, si cand voi fi in tara voi vizita si un magazin Orange.