anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaA
Ex Community Manager

Update 25.07.2024
eSIM este disponibil pentru abonamentele YOXO și puteți activa direct din aplicație. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.

Referitor la serviciul Number Share, acesta nu este disponibil pentru abonamentele YOXO. Când vom avea noutăți de la colegi, vom reveni către voi.

Trecerea la abonamentul YOXO presupune rezilierea abonamentului Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

231 Răspunsuri 231

Lucian60
Junior entuziast
@DanielaH, azi am instalat eSim in magazinul din calea Mosilor. Functioneaza perfect ,VoLTE, VoWIFI, multumesc mult pentru suport si implicare in rezolvarea problemei mele. O seara buna.

DanielaH
Moderator
Yeeey! Ne bucurăm mult că ai rezolvat și mulțumim pentru feedback! Te mai așteptăm aici în Comunitate. O seară frumoasă!

EusebiuB
Junior entuziast
Buna dimineata, Mai avem ceva noutati despre number share? Thx

DanielaH
Moderator
@EusebiuB, bun venit în Comunitate! Momentan nu avem informații noi, dar vom reveni pe acest thread imediat ce vom primi de la colegi.

samarandei
Începător
Si eu astept cu interes number share pe Yoxo si activare esim direct din aplicatie si pentru abonatii existenti.

DanielaH
Moderator
@samarandei, bun venit în Comunitate! Vom anunța aici imediat ce vom avea informații noi. Stay tuned! 🙂

samarandei
Începător
Thanks! Staying tuned, I hope it's sooner rather than later! 🙂

IonelM
Explorator
@DanielaH Nimic, chiar nimic? (number share Apple Watch), a trecut aproape un an de la lansarea eSIM la Yoxo. Pana la finele anului vom avea number share Apple Watch la Yoxo?

DanielaH
Moderator
@m.ionel, mi-ar fi plăcut să revin cu vești bune dar, din păcate, nu avem informații noi.

tomaciprian
Cunoscător
un an de la lansarea eSIM pentru YOXO?! Au trecut doar 3 luni care un an?

IonelM
Explorator
@Tomaciprian, imi cer scuze, am văzut acum in aplicatie.

Blitz
Junior
La YOXO functioneaza esim dar nu este implementata optiunea de number share. Stie cineva cand/daca va fi implementata ?

IonelM
Explorator
@Blitz, Va fi implementată, nu știu exact când @DanielaH, @MihaelaC, vor veni cu vesti bune (sper cât mai curând )

SCBbestof
Începător
Ceva vesti in legatura cu number share (Apple Watch) ? Thanks!

DanielaH
Moderator
Salut! Nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.