anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doua iwatch cellular pe un singur telefon

BST
Junior

Salutare,

Am setat pe telefonul sotiei (un Iphone12) un iwatch cellular transformand vechiul ei sim in esim, facnd plan celular. Totul a functionat ok. Acum am introdus si sim-ul (fizic) al fiului meu in telefon (fiind dual sim telefonul) si am incercat sa ii fac si lui plan celular pe iwatchul lui insa butonul din aplicatie nu se activeaza. Oare nu este posibil sa ai, pe acelasi telefon, inregistrate doua iwatch-uri cu plan celular fiecare pe alt abonament?

18 Răspunsuri 18

DanielaH
Moderator

@BST, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

BST
Junior

Buna! Din pacate nu am mai avut timp sa ma ocup. Nu am luat legatura cu colegii. Sunt nou in reteaua Orange si nici nu stiu cum sa iau legatura :). Am incercat cu chatbot-ul insa acela nu functioneaza. Pare a fi basic, ia in calcul primul cuvant cunoscut si incearca sa ofere un raspuns.

ElaC
Începător

Buna ziua!

Ati reusit conexiunea? Dorim sa configuram ceva similar pentru copil.

Multumesc!

Buna ziua,

Nu am reusit. Dupa ce am incercat tot felul de metode si am mersi si la doua locatii Orange, in speranta de a fi ajutat de catre un expert Orange, a trebuit sa renunt (nu doar la ceas cat si la Orange). Ultima persoana de la Orange, mi-a spus si mi-a aratat pe site, ca ei nu garanteaza acest share de numar de telefon daca aparatele nu sunt cumparate de la ei. De la acest raspuns m-am linistit :).