anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doua iwatch cellular pe un singur telefon

BST
Junior

Salutare,

Am setat pe telefonul sotiei (un Iphone12) un iwatch cellular transformand vechiul ei sim in esim, facnd plan celular. Totul a functionat ok. Acum am introdus si sim-ul (fizic) al fiului meu in telefon (fiind dual sim telefonul) si am incercat sa ii fac si lui plan celular pe iwatchul lui insa butonul din aplicatie nu se activeaza. Oare nu este posibil sa ai, pe acelasi telefon, inregistrate doua iwatch-uri cu plan celular fiecare pe alt abonament?

18 Răspunsuri 18

delfinas
#StarMember

BST, bun venit in Comunitate!!!

De ce nu faci asocierea între ceasul fiului și telefonul lui? De ce folosești telefonul soției?

El are un samsung, android :).

Se poate face asociere și între un Samsung și un ceas Apple, dar, într-adevăr, indicat ar fi ca prima conectare sa fie între un iPhone și ceas Apple.

Din păcate, pe un singur iPhone nu poți configura două Apple Watch-uri cu plan celular activ pe abonamente diferite. Oricât de "dual sim" ar fi telefonul, aplicația Watch este concepută pentru a gestiona un singur plan celular asociat cu un singur Apple Watch.

​Fiecare iPhone poate fi asociat cu un singur Apple Watch care are un plan celular activ. Chiar dacă telefonul tău are capacitatea de a folosi două SIM-uri (unul fizic și unul eSIM), Apple a proiectat sistemul astfel încât un singur număr de telefon (și implicit un singur plan celular) să fie partajat cu un ceas inteligent.

Pentru ca fiul tău să aibă un Apple Watch cu plan celular, va trebui să aibă propriul său iPhone, cu un abonament de telefonie dedicat. Astfel, fiecare dispozitiv va funcționa independent.

​Practic, chiar dacă telefonul tău are două SIM-uri, poți să ai un singur Apple Watch care folosește date celulare, iar acesta va folosi numărul de telefon asociat cu SIM-ul care este configurat în aplicația Watch.

Multumesc pentru raspuns. L-am pus acum pe apple-ul meu, pe care nu am niciun ceas. Din pacate tor nu imi permite sa ii fac number sharing. Oare merge doar la anumite abonamente?

1000056776.jpg

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Ceasul juniorului e tot de la Apple? Dacă e asa (Watch dela Apple), obligatoriu ai nevoie de un IPhone. 

Da, este applea watch. L-am asociat acum cu telefonul meu apple (Iphone 14) insa tot nu imi permite number sharing.

1000056776.jpg

Ar trebui să meargă pe orice abonament, doar că vei plati 2 euro/lună. 

Ce abonament are fiul tău? Cumva e Yoxo? "Deocamdată serviciul Number Share nu este disponibil pentru abonamentele YOXO."

DETALII: https://www.yoxo.ro/help/cu-esim-imi-pot-folosi-numarul-de-telefon-pe-mai-multe-dispozitive-in-acela...

I-am facut acum abonament la Orange. Cel mai ieftin, Fun parca se numeste. A avut Yoxo insa l-am inchis pentru ca Yoxo nu permite number sharing.

Păi și a trecut pe abonament "normal" sau încă e pe Yoxo? Trecerea nu se face instantaneu, trec câteva zile sau din ziua în care expira anteriorul abonament.

Nu am putut trece de la Yoxo la Orange, nu online. Asa ca am inchis Yoxo si am facut un nou abonament la Orange. Numar nou...tot ce trebuie. Astazi a venit simul si cu entuziasm am inceput sa setez 😀. Deocamdata sunt in pana de idei.

Atunci, mâine apelează la chatul My Orange sau la 300 și cere să se facă setările de rețea pt noul abonament. 

Când ai primit SIM ul nou și l-ai băgat în telefon, nu au venit și niște mesaje cu setări de rețea?

Nu am primit sms-uri. Voi suna la Orange sa vad daca ma pot ajuta. Multumesc!

Cu plăcere! E inca SIM fizic sau e deja eSIM?

Vezi că în iPhone nu poți schimba numărul centrului de mesaje și ar trebui setat întâi pe un telefon cu Android, apoi introdus SIM ul fizic într-un iPhone. Altfel nu primești SMS uri. 

Ai putea merge la un magazin Orange?

Este sim fizic. Pe iphone-ul meu am esim de A1, din Austria. Va trebui sa verific asta cu centrul de mesaje. Este posibil sa fie de acolo :). Multumesc pentru idee. Voi incerca sa ajung si la un magazin orange insa probabil doar saptamana viitoare.