la 16-04-2026 03:16 PM - editat ultima oară la 16-04-2026 03:36 PM de DanielaH
Buna,
Pentru portarea unui numar, am comandat eronat un eSIM. Cum procedez pentru a modifica? Device-ul nu este compatibil cu eSIM si as dori sa pastrez portarea insa, doresc sa schimb optiunea de SIM.
Multumesc!
la 16-04-2026 04:55 PM
Salut,
Din pacate modificarea continutului unei comenzi deja plasate nu este posibila. Este nevoie sa anulezi comanda existenta si sa o replasezi cu optiunea corecta de SIM.
la 16-04-2026 03:46 PM
Salutare!
In cazul in care portarea nu se anuleaza din motive tehnice (nu sunt cel mai sigur daca este obligatorie conectarea la retea a eSIM pentru confirmarea serviciului), aproape sigur va fi nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru un SIM fizic.
PS: neutilizarea unui serviciu nu inseamna ca acesta nu se presteaza. Ca o comparatie, am un abonament care nu este folosit (nici macar nu este intr-un telefon) pentru ca imi este mai ieftin sa-l tin nefolosit decat sa-l inchid (cel putin pana se termina perioada minima contractuala). Nu stiu daca un eSIM neactivat va "receptiona" serviciul sau va da eroare tehnica. De asta ziceam ca foarte probabil va fi nevoie sa mergi intr-un magazin Orange sa ceri SIM fizic (cu recomandarea suplimentara sa explici ca ai cerut eSIM si nu poti primi SMS pentru verificare).
Daca nu rezolvi in magazin, stiu exista optiunea in MyOrange de a cere eSIM sau SIM fizic. Singura buba e ca s-ar putea sa trimita un SMS pentru confirmarea operatiunii (si ne intoarcem, din nou, la magazinul fizic).
la 17-04-2026 10:05 AM
Buna,
Am fost la magazin si m-au trimis inapoi in online 🙂
Deci nu este o optiune.
Multumesc frumos pentru raspuns!
la 16-04-2026 04:19 PM
Salutare!
Incearca sa contactezi serviciul clienti orange telefonic pentru a vedea daca se poate modifica/ anula comanda. Toti ei iti pot spune daca poti obtine un sim fizic într-un magazin fizic in cazul in care va fi necesar .
la 17-04-2026 10:06 AM
Buna,
Am incercat si aceasta optiune, insa nu pot trece de robot.
Multumesc frumos pentru raspuns!
17-04-2026 10:09 AM - editat 17-04-2026 10:20 AM
Salutare!
Daca ai facut comanda in magazinul online, ai putea sa le scrii pe adresa de email magazinonline@orange.ro
Ai si varianta chatului.
la 16-04-2026 04:55 PM
Salut,
Din pacate modificarea continutului unei comenzi deja plasate nu este posibila. Este nevoie sa anulezi comanda existenta si sa o replasezi cu optiunea corecta de SIM.
la 17-04-2026 10:07 AM
Buna,
Am incercat... Din pacate nu am posibilitatea sa anulez.
Multumesc inca o data!
la 16-04-2026 06:12 PM
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
la 17-04-2026 12:44 PM
UPDATE: Am rezolvat - am vorbit cu Andreea pe chat si mi-a spus ca, dupa activare sa merg in magazin si sa solicit SIM fizic. Va multumesc tuturor ca ati dedicat timp sa imi oferiti o solutie! Zi frumoasa!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor