anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

comanda eronata eSIM la portare

Francisca_Li
Junior

Buna,

Pentru portarea unui numar, am comandat eronat un eSIM. Cum procedez pentru a modifica? Device-ul nu este compatibil cu eSIM si as dori sa pastrez portarea insa, doresc sa schimb optiunea de SIM.

Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut,
Din pacate modificarea continutului unei comenzi deja plasate nu este posibila. Este nevoie sa anulezi comanda existenta si sa o replasezi cu optiunea corecta de SIM.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare!

In cazul in care portarea nu se anuleaza din motive tehnice (nu sunt cel mai sigur daca este obligatorie conectarea la retea a eSIM pentru confirmarea serviciului), aproape sigur va fi nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru un SIM fizic.

PS: neutilizarea unui serviciu nu inseamna ca acesta nu se presteaza. Ca o comparatie, am un abonament care nu este folosit (nici macar nu este intr-un telefon) pentru ca imi este mai ieftin sa-l tin nefolosit decat sa-l inchid (cel putin pana se termina perioada minima contractuala). Nu stiu daca un eSIM neactivat va "receptiona" serviciul sau va da eroare tehnica. De asta ziceam ca foarte probabil va fi nevoie sa mergi intr-un magazin Orange sa ceri SIM fizic (cu recomandarea suplimentara sa explici ca ai cerut eSIM si nu poti primi SMS pentru verificare).

Daca nu rezolvi in magazin, stiu exista optiunea in MyOrange de a cere eSIM sau SIM fizic. Singura buba e ca s-ar putea sa trimita un SMS pentru confirmarea operatiunii (si ne intoarcem, din nou, la magazinul fizic).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Buna, 

Am fost la magazin si m-au trimis inapoi in online 🙂

Deci nu este o optiune. 

Multumesc frumos pentru raspuns! 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Incearca sa contactezi serviciul clienti orange telefonic pentru a vedea daca se poate modifica/ anula comanda. Toti ei iti pot spune daca poti obtine un sim fizic într-un magazin fizic in cazul in care va fi necesar .

Buna, 

Am incercat si aceasta optiune, insa nu pot trece de robot. 

Multumesc frumos pentru raspuns! 

Salutare!

Daca ai facut comanda in magazinul online, ai putea sa le scrii pe adresa de email magazinonline@orange.ro

Ai si varianta chatului.

Salut,
Din pacate modificarea continutului unei comenzi deja plasate nu este posibila. Este nevoie sa anulezi comanda existenta si sa o replasezi cu optiunea corecta de SIM.

Buna, 

Am incercat... Din pacate nu am posibilitatea sa anulez. 

Multumesc inca o data!

Francisca_Li
Junior

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Francisca_Li
Junior

UPDATE: Am rezolvat - am vorbit cu Andreea pe chat si mi-a spus ca, dupa activare sa merg in magazin si sa solicit SIM fizic. Va multumesc tuturor ca ati dedicat timp sa imi oferiti o solutie! Zi frumoasa!