anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare esim direct din My Orange

zygzag
Începător
As putea activa esim direct din my orange? La unii carrier se poate. sa fie mai emancipați?))
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Avem o veste bună: pe lângă opțiunea de activare eSIM în magazin, acum se poate activa eSIM și din contul My Orange (accesat pe calculator). Pentru a obține codul QR din My Orange este nevoie să accesezi contul ca admin -> secțiunea Servicii Sim -> Activeaza eSIM - Activeaza un eSIM.

Contul MyOrange trebuie să fie activ de minimum 30 de zile și numărul pentru care se solicită trecerea la eSIM trebuie să fi fost adăugat în contul MyOrange cu mai mult de 30 zile în urmă.

 

Aici găsiți mai multe detalii și pașii de activare în funcție de device: https://comunitate.orange.ro/questions/2465858-cum-activez-esim-pe-telefon-sau-tableta 

 

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

Alfy
Începător
Oare exista planuri ca e-sim sa fie disponibil si pt pre-pay? Nu vad de ce nu s-ar putea.

Salut, Alfy! Momentan tehnologia eSIM este disponibila doar pentru abonamente. Din pacate, nu avem noutati cu privire la accesarea acestui serviciu si de catre utilizatorii PrePay, insa iti recomandam sa urmaresti site-ul nostru https://www.orange.ro/ , unde publicam toate informatiile.

V_Nita
Începător
Am telefonul Google Pixel 4a 5G si abonament la Orange. Pot sa trec la esim ? Mentionez ca in Settings, Network & internet, Mobile network + am optiunea Download a Sim instead? Add a number using esim. Intreb deoarece pe acest telefon nu functioneaza VoLTE, iar Orange si Google spun ca problema nu este la ei (pe vechiul telefon functiona ok). Multumesc.

Salut, V.Nita! Da, este posibil ca modelul Google Pixel 4a 5G sa fie compatibil cu aceasta tehnologie, insa, din pacate, nu putem garanta functionarea lui cu tehnologia eSIM oferita de Orange. In acest moment lista de modele este in expansiune si poti gasi aici modelele disponibile https://www.orange.ro/servicii/esim/ in cadrul subcategoriei "Dispozitive compatibile eSIM".

V_Nita
Începător
Ce riscuri mi-as asuma daca totusi incerc activarea eSIM de la Orange ? Ar fi mai bine sa o fac la Orange Shop sau acasa ? Multumesc.

DanielaH
Moderator
Riscul este să nu funcționeze. În cazul tău particular, îți recomandăm Orange Shop pentru că acolo poți beneficia și de asistența colegilor noștri.

Ascary
Campion certificat
Salut Niță,nu e nici un risc,e doar un soft care se scrie sau rescrie insa asa cum a spus si Daniela,doar sa nu iti functioneze serviciul.

V_Nita
Începător
Am activat eSIM din My Orange pe Google Pixel 4a 5G urmind instructiunile, a mers totul ok, functioneaza bine. Urmeaza sa adaug un SIM fizic de la alt operator si sa testez.

V_Nita
Începător
Telefonul Google Pixel 4a 5G : Am activat eSIM Orange din aplicatie si apoi am adaugat un SIM fizic de la Digi. Totul functioneaza bine. Multumesc.

Roraduro
Începător
Google Pixel 5 . Merge dar nu mai merge 5g. Doar LTE .deschizi aplicatia my orange cauti esim.alegi numarul pe care IL vrei si it va trimite in SMS.apoi scoti simul PTR CA nu iti va Mai merge. Pui alt numar si intro in telefon.setari-network-mobile(+)-adaugi esim scanand codul qr din aplicatia my orange

Felix93
Începător
ma costa ceva activarea eSIM? in plus la abonament ma refer?

DanielaH
Moderator
@Felix93, bun venit în Comunitate! Prima activare de eSIM este gratuită.

Andrusa
Începător
Functioneaza pe naiba! Orice numar de telefon as incerca sa selectez din lista numerelor din contul meu e GRI si nu functioneaza !

DanielaH
Moderator
@Andrusa, ai drepturi de admin în contul My Orange? Poți atașa o captură de ecran aici (ascunzând datele personale)?