anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE F6600R deschidere porturi (fara bridge mode)

Florin4555
Junior entuziast

Buna ziua,

Functioneaza sa deschizi porturi ?

Prin urmatoarele moduri

1) Internet / Securitate / DMZ sau Redirectionare porturi sau PCP sau Declansator port

2) Retea locala / UPnP sau FTP

Nu reusesc sa deschid porturi. Este posibil sau nu?

6 Răspunsuri 6

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Din cate stiu, se poate, dar numai cu apel sau luand legatura cu un consultant prin mijloacele de contact puse la dispozitie aici. Altfel spus, nu o poti face tu. Nu e o functie deschisa pentru user. In schimb, ar trebui sa o poata face cei de la Relatii Clienti.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie să ceri ajutorul la asistență, prin intermediul numărului de la Serviciul clienți (300/ 0374300300) și apoi 1-2--2 sau orice variantă îți apare pentru asistență ( cum spuneam).

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Florin4555, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Am sunat dar departamentul tehnic nu era disponibil, o sa mai sun. Va tin la curent.

Mulțumim! Te așteptăm să revii cu vești bune.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Am discutat cu un tehnician de la Orange, zice ca s-ar putea deschide porturi dar trebuie IP Fix.

Nu m-a lamurit exact.

Din ce inteleg si eu fara IP fix sau bridge mode nu exista posibilitatea de a deschide porturi desi interfata de configurare web a router-ului permite asta.

Intre router si IP public de la orange exista o adresa privata care practic blocheaza totul.

IPv4: router <-> IP privat (orange) <-> IP public (orange)