anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router zte f6606r se încalzește foarte mult

Brebu007
Începător

Bună ziua, am acest router (zte f6605r) de o săptămână și stă foarte cald, încălzește și mobila pe care este pus. Este normal? Celelalte routere pe care le-am avut se încalzeau foarte puțin. 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Este și al meu cald, dar nu atât încât să mă sperii! Este într-adevăr, un pic mai cald decât un altul pe care îl mai folosesc, un Tp link, dar nu e de speriat, pentru că este și ăla cald.

Nu știu ce să zic, dar dacă se supraîncălzește, poți cere înlocuirea lui.

Atâta timp cât funcționează în parametri,nu cred că trebuie să îți faci griji!

Baftă!

Anca07
#StarMember

Buna @Brebu007 

Oficial nu prea am auzit sa se supraincalzeasca niciun router, ele fiind facute in asa fel incat sa stea mereu pornite, si nu ar trebui sa se supraincalzeasca.

Totodata, avand in vedere ca este vara, temperaturile sunt putin mai ridicate decat de obicei, iti recomand sa nu tii routerul intr-un loc unde bate soarele, evitand astfel supraincalzirea acestuia.

Daca nu este acesta motivul, il poti scoate din priza si lasa 5-10 min, apoi sa il conectezi din nou, si sa vezi daca se comporta la fel.

Zi faina!🌞

Anonim
Neaplicabil

Salut,

Orice router se încălzește, mai ales în perioada verii.

Însă numai tu poți aproxima cât de tare se încălzește și poți decide schimbarea acestuia sau achiziționarea unui cooler pentru router.

Zi faina!🌞

teacher_
#StarMember

Salut! @Brebu007 , căldura poate apărea, pe lângă cele spuse de colegii mei și din alte motive:

  • Numărul dispozitivelor conectate (la al meu daca sunt mai mult de 4-5 deja e sensibil mai cald, nu înțeleg de ce)
  • Ventilația pe care o are routerul (nu toate sunt la fel, unele au nevoie de aer)  

Probabil ca procesorul munceste mai mult in cazul asta... E prima data cand aud ca un router se inacalzeste atat de mult. Sa se incalzeasca un pic e absolut normal. Dar inteleg ca in cazul asta e mai mult decat normal.

@Brebu007 vezi sa nu ai si alte obiecte pe langa el. Ceva care sa-i acopere sau sa-i inhibe in vreun fel posibilitatea de aerisire eficienta.

Eu am avut o problema la un moment dat cu un ONT de la Digi asezat langa routerul personal. Si aveam probleme de net, doar din cauza ca aveam cele doua aparate unul langa altul. Deci, eventual, da-i un pic de spatiu.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Dețin și eu un ont de la Digi și se încălzește foarte tare de mai bine de 13 ani.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cum stai cu ventilatia in jurului lui? Routerele (in special daca este "dual": si router, si decodor de semnal TV) se incalzesc mai mult decat in repaus daca sunt "utilizate" mai intens.

Anca07
#StarMember

Buna @Brebu007 

Informatiile primite aici, te-au ajutat?

Seara faina!🌙