anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme grave securitate ONT ZTE 6605R

andreivna
Explorator

Buna seara,

Va scriu referitor la echipamentul oferit la pachet cu serviciul Fibra 2300 si anume ZTE 6605R.

De aproximativ o luna ma confrunt cu un atac asupra sistemului de supraveghere din locatie si am identificat cateva brese majore de securitate si anume: utilizatorul nu are acces din interfata routerului la functia Firewall (pentru a o seta dupa nevoile proprii si a spori protectia) si mai mult, functia UPnP (Universal Plug and Play) care se ocupa de crearea de legaturi intre dispozitive din aceeasi retea si mapari automate de porturi pe router se reactiveaza automat dupa fiecare restart al echipamentului, lucru EXTREM DE PERICULOS!

Cum putem proceda, cum procedati dvs, ceilalti clienti si ce parere are compania care furnizeaza aceste echipamente (Orange Romania)?

Conform ANCOM, utilizatorul trebuie sa aiba acces deplin pe interfata de administrare si nu sa fie limitat asa cum se procedeaza la momentul de fata.

Multumesc!

15 Răspunsuri 15

Ireal! Cred ca exista 2 facțiuni in suport: cei care stiu si cei care nu stiu (ca se poate).

Sau poate este nevoie de ceva munca manuala din partea celor de la IT si se evita... Habar n-am.

Din interfata LAN1 a ZTE-ului ies in interfata WAN a router-ului meu, care primeste IP public. O definitie mai clara a bridge mode-ului nu se poate.

De hack-uit nu am hack-uit nimic.