la 03-11-2025 04:08 PM
Bună. A mai pățit cineva să predea echipamentul către curierul trimis de Orange, să primească de Orange confirmarea recepționării coletului și totuși să fie inclus în factura echipamentul ca fiind nereturnat?
Dacă a mai pățit cineva, as aprecia un sfat despre cum ați soluționat această problemă
la 03-11-2025 04:16 PM
Salutare!
Poti detalia mai mult? Inteleg ca ai predat echipamentul aflat in custodie, dar, totusi ti-a fost facturat. Ai cumva specificat (un proces verbal sau ceva la mana) prin care predai echipamentele respective? In mod normal, pe foaia de instalare a serviciilor fixe (internet sau TV) ar trebui sa apara tot ce ti-a fost predat pentru a putea utiliza serviciile.
In principiu, in custodia clientului sunt:
Totusi, ca sa raspund la intrebare: nu, nu am vazut la nimeni sa reclame faptul ca a predat echipamentele si sa i se factureze (invers da: sa nu le predea si sa se emita factura pe ele).
la 03-11-2025 04:23 PM
la 03-11-2025 04:24 PM
la 03-11-2025 04:34 PM
Receptionarea coletului este normala pentru trimiterile prin curier. Problema este continutul.
Recomandarea ar fi sa mai apelezi o data prin intermediul Messanger (presupun ca de acolo sunt capturile) si sa vezi ce s-a intamplat. Poate coletul a ajuns mai tarziu de data emiterii facturii si au fost "agatate" ca fiind nepredate.
PS: fiind milioane de facturi (la propriu), mai apar erori. Important este sa vezi ce-ti recomanda (foarte probabil ti se va emite o factura de sotrno [cu minus la valoarea echipamentelor], dar trebuie sa-ti confirme acest lucru).
la 04-11-2025 09:27 AM
@Anca66, ai un proces verbal de predare/ primite echipamente? Dacă da, îl poți trimite la adresa serviciul.clienti@orange.ro .
la 04-11-2025 09:38 AM
Proces de predare-primire colet? De la Cargus am primit o chitanță. Atât. Fiind contractare online, cei de la Orange nu au acceptat să predau echipamentele la un shop ( pentru ca eu am contractat oferta online), iar tehnicianul nu a ridicat echipamentele vechi. A spus ca trebuie sa le trimit prin curier. Deci ce proces de predare -primire trebuia sa am? A primit cineva un astfel de proces de la un băiat care livrează pachete?
Myltumesc pentru eventualele răspunsuri
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor