la 19-08-2026 12:58 PM - editat ultima oară la 19-08-2026 01:04 PM de DanielaH
Salutare tuturor și salutări echipei Orange,
Sunt client pe serviciile fixe Orange de 3 ani și jumătate și imi expira perioada contractuala in noiembrie .Am decis că este momentul să fac un upgrade tehnologic în locuință.
Intenția mea este una cât se poate de clară și de bună-credință: vreau să prelungesc contractul pe încă 24 de luni și să trec la – Pachetul Premiere (Fibră 2300) cu televizorul de 108 cm inclus la prețul de pe site (82,5 lei),
Marea mea surpriză și dezamăgire a venit în urma discuției cu un operator din call center: mi s-a comunicat că, în calitate de client existent, NU pot beneficia de noul router Giga Box Wi-Fi 7, deoarece acesta este blocat în sistem exclusiv pentru activările noi (clienți noi).
Mi se pare complet absurd și discriminatoriu ca un client vechi, care vrea să plătească cel mai scump abonament de internet, să fie forțat să rămână pe un echipament din generația veche doar pentru că este deja în rețea. Practic, sistemul mă împinge fie să reziliez contractul actual ca să fac altul de la zero, fie să plec la concurență pentru a avea acces la tehnologie modernă.
la 19-08-2026 01:09 PM
Salut, Daniel!
Vom întreba și noi colegii dacă există o soluție pentru situația ta. Oferă-ne, te rog, codul de abonat.
la 19-08-2026 02:21 PM
Există totuși o soluție la problemă ?
Și eu mă aflu fix în aceeași situație, singura diferență fiind că îmi expiră contractul în septembrie.
De la Reofertare/retenție a rămas că mă contactează cineva de peste 2 săptămâni.
la 19-08-2026 01:22 PM
Salut,
Am vorbit si cu cineva de la rezilere si solutia lor este sa anulez abonamentul actual si sa fac altul pe sotie sau pe numele meu.
Astept sa vad ce costuri de rezilere sunt ca mai am pana in noiembrie 2026 si apoi decid daca plec la concurenta sau fac altul nou
Dezamagitor Orange. Nu va intereseaza un client fidel si cu platile la zi ...
Cod abonat 0905082681
la 19-08-2026 02:17 PM
Fix cu aceeași situație mă confrunt și eu - vreau să continui cu Orange, fiind în ultima lună de contract.
Problema la mine este că eu lucrez de acasă și n-am cum să rămân fără conexiune la internet.
Cel puțin pe tine te-au contactat, la mine n-au revenit de 2-3 săptămâni 😂
la 19-08-2026 02:55 PM
Salutare!
Daca este necesara vreo schimbare de aparatura (indiferent ca este reofertare sau schimb de tehnica), pana nu vine noul aparat nu ramai fara servicii. Noua aparatura va fi activata/sincronizata la fata locului.
19-08-2026 05:13 PM - editat 19-08-2026 05:13 PM
Dacă schimb furnizorul, o să rămân o perioadă fără internet până sunt mutat în alt ONT și dau drumul la echipamentul nou (asta dacă merge).
Și în cazul în care rămân la Orange și fac upgrade, când vin cei de la tehnic tot rămân o scurtă perioadă fără internet (activare echipament nou). Perioadă care e în funcție de cei de la tehnic.
la 19-08-2026 03:22 PM
Nu ma contactat nimeni...am cerut eu oferta. Ai telefon cu net si faci Hotspot
Singura solutie este mutarea la Digi care au aceiasi oferta . Eu am deja fibra de la Orange si mie greu sa ma mut dar totusi nu chiar asa de greu pana la urma.
Sau sa reziliezi contractul si sa faci altul nou pe un membru din familie 🙂 Solutie tehnica propusa de operatorul Orange.
la 19-08-2026 05:06 PM
Hotspot-ul e suficient pentru Teams și alte chestii basic. Dacă vorbim despre lucruri care necesită download și upload serios, eu neavând tragic nelimitat, nu mă ajută.
la 19-08-2026 01:57 PM
Salutare!
Oferta spune că se oferă clienților noi deocamdată.
Știu că este neplăcut, dar asta este situația la acest moment. Eu zic să ai răbdare!
Baftă!
la 19-08-2026 03:24 PM
Asta numai in Romania este asa....Nu vrei clienti fideli ...cauti doar clienti noi
Care a semnat contractul e pe post de gasca cu oua de aur
la 19-08-2026 05:26 PM
Așa este, dar nu scrie în contract că îți dau ei echipament nu știu de care în perioada contractuală, deci sunt acoperiți din acest punct de vedere.
Eu zic să faci următoarea mișcare:
Când ești în ultima lună de contract, faci altul cu echipamentul acesta și îl închizi pe cel existent. O să fie o suprapunere de o lună, dar nu ai ce face.
Sau faci cerere de reziliere și când te sună, spui că dorești echipamentul respectiv și prelungești astfel.
Știu pe mai mulți care fac așa !
Succes!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor