anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodoare vechi Telekom in strainatate

GabrielAdrian
Junior

Buna ziua, 
Am avut 2 decodoare Telekom, unul a murit acum 2-3 ani si saptamana aceasta a murit si al doilea. Este vreo optiune de a schimba decodoarele din strainatate?
Actual nu traiesc in Romania, care a fi cea mai buna optiune?
As putea trimite decodoarele Telekom prin pachet si sa primesc decodoarele noi la fel?
Daca nu e posibil, poate primi decodoarele noi o alta persoana care nu este necesar titularul contractului?
S-ar putea folosi cartelele care au abonament valid cu alte decodoare compatibile?
Multumesc pentru ajutor, 
O zi buna

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu se poate așa, trebuie să fie schimbate la adresa la care figurează instalate în România, din păcate. Le pui acolo și îi anunți că nu mai funcționează. Vin, le schimbă și ulterior el treaba ta ce faci.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu se poate așa, trebuie să fie schimbate la adresa la care figurează instalate în România, din păcate. Le pui acolo și îi anunți că nu mai funcționează. Vin, le schimbă și ulterior el treaba ta ce faci.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

nico2004
Junior entuziast

Buna ziua. Am un decodor defect pentru TV. Ideea e ca eu nu locuiesc in Romania. Daca l-as trimite in tara exista posibilitatea sa mearga altcineva decat titularul contractului sa-l schimbe si unde anume ar trebui sa mearga? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Exista un topic deschis pe a aceasi tema in linkul de mai jos:

https://comunitate.orange.ro/t5/echipamente-si-setari/decodoare-vechi-telekom-in-strainatate/m-p/213... 

nico2004
Junior entuziast

Buna. Multumesc pentru raspuns, dar nu rezolva intrebarea mea legata de titular

Buna seara , in detalii convorbiri din contul meu Orange îmi apare că eu aș fi vorbit pe internet la ore târzii adică după miezul nopții dar eu nu am vorbit cu nimeni pe internet la orele alea fiindcă dormeam , întrebarea mea este .... Daca eu nu am vorbit la orele alea e posibil să îmi de-a detalii false de oră în aplicație ? Sau cum se interpretează corect registrul convorbiri pe net ? Poate că nu știu eu să înțeleg bine. Va rog să mă ajutați !

Din păcate, nu știu să-ți spun legat de acest aspect, nu sunt angajat Orange. Dar este posibil și acest aspect. Cel mai bine este să-i întrebi pe ei, legat de aceste detalii.

Baftă multă!