anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum conectez 2 televizoare?

Ndv
Junior entuziast

Bună ziua. Am abonament orange tv prin cablu si internet prin fibra. Vreau sa conectez un al 2lea televizor la acest abonament care sa nu vada aceeași imagine ca primul. Am încercat într-un fel dar nu funcționează. Cablul care pleaca din modem in receiver, undeva la jumătatea lui am adăugat un splitter, cele 2 iesiri se duc una in receiver si una direct in tv 2. Tv 1 funcționează normal dar la tv 2 nu. Am legat ceva gresit sau mai trebuie ceva in plus? Sau e posibil sa nu fie bun un cablu? Mă puteti ajuta, va rog? Multumesc.

40 Răspunsuri 40

Ndv
Junior entuziast

Am încercat si alte tari si tot nimic. Poate programa e la legatura facuta de mine? Cablul care iese din ont intra in splitter la IN, de unde am 2 iesiri, una direct in tv 2 si una care duce in receiver si din receiver in tv 1. E corect?

MihaiC99
Campion certificat

Teoretic e corect.

Din receiver banuiesc ca pleaca un cablu hdmi? Tot nu ne spui modelul tv-ului.

Ndv
Junior entuziast

Da, din receiver pleaca un cablu hdmi in tv 1. Tv 1 este un Samsung, tv 2 pe care nu reusesc sa il conectez este un Vortex

MihaiC99
Campion certificat

Vortexul ce model este?

Ndv
Junior entuziast

Televizor LED VORTEX V32ETA1, HD, 81cm

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai tv cu tuner digital integrat ( DVB-C),adică din astea tip led/ plasmă, tragi cablu direct de la ont către televizor, cum spui că ai făcut deja.  Dacă tv-ul al doilea are tuner digital, vei vedea majoritatea canalelor fără ci+ ( cam) și fără să plătești în plus. Dacă tv-ul este unul cu tub, nu funcționează fără receptor suplimentar, pe care trebuie să-l ceri la Orange și pentru care vei plăti lunar în plus. 

Verifică bine de tot aceste lucruri și vezi ce faci.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ndv
Junior entuziast

Bună ziua, da, tv 2 este model nou, are tuner. Problema e ca orice scanez nu-mi gaseste niciun canal. Si ma gandesc ca nu am facut eu legatura bine.. Multumesc.

MihaiC99
Campion certificat

Ce model este televizorul? 

Vio73
#StarMember

Foarte posibil și asta. Mai verifică!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ndv
Junior entuziast

Cablul din ont intra in splitter de unde pleaca 2 iesiri, una direct in tv 2 si una in receiver si in tv 1. E corect? 

Corect, ceva de genul trebuie să arate diagrama.

Și era să uit, vezi că unele televizoare au și mufe de satellite input să nu conectezi din ceva motiv acolo cablul.

7142.jpg

“Behind every connection, light moves in silence.”

Ndv
Junior entuziast

Exact asa am facut.. Doar ca spre exemplu un cablu din out intra in receiver si din receiver pleaca un cablu hdmi in tv 1..

La tv 2, pe care nu reușesc sa il conectez, am 2 mufe, dar sunt diferite, doar in una sigura intra cablul coaxial, cealaltă e mult mai mare

Poți face o poză te rog la spliter și una la mufa care intra în TV2? . Mulțumesc 

“Behind every connection, light moves in silence.”

MihaiC99
Campion certificat

Poti atasa un screenshot cu mufa pe care o introduci si porturile disponibile.

MihaiC99
Campion certificat

9077.jpg

Arata ceva de genul.