anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Control televizor cu Boxa inteligenta Amazon Alexa Echo Spot 2024

horescu
Junior entuziast

Bună seara. Am o boxa inteligentă Amazon Alexa Echo Spot 2024 cu care doresc să controlez vocal un televizor Samsung 50" UHD dar nu știu dacă îmi trebuie și o telecomandă inteligentă sau un Smartthings Dongle. Vă mulțumesc. 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sper să te ajute detaliile de  aici .

Eventual, cel mai bine ar fi să întrebi la producătorul produsului respectiv sau poate are chiar în manual de utilizare detalii despre ceea ce te interesează.

Baftă!

teacher_
#StarMember

Salut! Am căutat un răspuns pe internet și am găsit asta: 

"There are no remote controls for Echo Show devices. You can create a simple Alexa routine that starts playing"

Nu exista telecomenzi pentru Eco Spot, ci trebuie sa îți creezi o rutina pentru Alexa. 

De asemenea, pe site-ul celor de la Amazon se precizează că trebuie să îți instalezi aplicația Alexa pe un dispozitiv utilizat (telefon de exemplu) pentru a putea sa fie funcționala. 

In ceea ce privește Samsung SmartThings, ai putea incerca, Amazon echo este compatibil, ai detalii aici 

horescu
Junior entuziast

Bună dimineața. Doresc să comand vocal închiderea și deschiderea televizorului prin intermediul unei boxe inteligente Amazon Alexa Eco Spot 2024 dar apare un mesaj de eroare, ca în atașament și nu știu cum să-l elimin. Modelul televizorului este Samsung 50" Crystal UHD. Vă mulțumesc. 

20250518_111818.jpg

DanielaH
Moderator

@horescu, s-a rezolvat situația cu eroarea afișată? Ai reușit să conectezi boxa?