anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canalul Antena 1, nu funcționează corespunzator!

LarisaPlavea
Vizitator

Bună seara! De ceva timp, programul Antena 1 are o problema cu imaginea. Odată la câteva secunde imagine se blurează și rămâne blocata puțin. Sunetul este ok. Am încercat sa scanez programele din nou, am dat restart la router și problema este la fel. Nici un alt program (dintre cele pe care le urmaresc, cel putin) nu are aceasta problema. Cum se poate rezolva ?

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Ești pe tv satelit sau pe cablu?

Eu, pe cablu, nu am această problemă.

Televiziunea este furnizata prin cartela pusa în router, din care vine cablu tras pana la TV. 

Vio73

Adică ești pe tv satelit, cu antenă afară, nu? Iar cel cu cartelă în el este receptor.

Este Router cu cartela SIM nu este cu antena parabolica. 

Vio73

Adică le vezi prin Orange TV go sau cum? E router cu cartelă 4g?

Router cu cartela 4g. Pe strada nu este trasa fibra optica. Și atunci soluția a fost sa se monteze aceste routere de la ZTE cu cartela. Acesta furnizează atât internet cât și TV prin cabluri trase din acesta. 

Vio73

Am înțeles acum, mulțumesc! Cel mai bine este să le scrii din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj,pentru a se verifica punctual situația ta. E ciudat dacă zici că toate canalele funcționează bine și doar A1, nu.

Eventual, poți până atunci să muți acel router un pic ( mai sus ,ai jos, etc, poate se schimbă ceva) să miști cablurile..

Baftă!