anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beculet rosu LOS router ZTE (Odaile Otopeni)

SergiuBodogan1
Începător

Buna ziua , am încercat sa sun la 300 pentru a afla detali daca exista ceva deranjamente în zona Odaile Otopeni , dar ma pune sa introduc ceva nr telefon etc , si am decis sa intreb aici pe comunitate în caz ca poate este cineva din această zonă si cunoaște ceva deranjament.

Exista ceva ?

4 Răspunsuri 4

Radutuby
#StarMember

Salutare, 

Cred că cel mai rapid poți să afli doar apelând suportul Orange la 300 sau dacă dorești prin mesaj pe WhatsApp la 0744 444 300.

„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca ai instalata aplicația my Orange, poți semnala problema tehnica accesand secțiunea "Semnalează o problema tehnica". Poți urmări statusul acolo.

18277.jpg

Daca nu reușești să-i contactezi telefonic, poți folosi chatul din aplicatie sau chatul prin Whatsapp.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai LOS roșu aprins și ai încercat să dai restart  și resetare, cu scobitoarea în acea găurică de pe spatele routerului (ONT-ului) și să verifici cablul (fibra ) să nu fie îndoite pe undeva, nu îți mai rămâne decât să îi anunți din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos) - Semnalează o problemă tehnică sau pe Whathapp, la numărul 0744444300 (Chat Djingo).

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@SergiuBodogan1, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).