anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Resetare router Orange cand se foloseste imprimanta conectata pe USB

MonicaO
Junior

Salut, avem si noi un router Orange ZTE Internet BOX Wi-fi 6 la care am conectat prin portul USB o imprimanta laser, astfel incat aceasta este disponibila tuturor calculatoarelor conectate la router. Problema este ca din cand in cand (nu mereu) cand se doreste tiparirea unui document de pe oricare dintre calculatoarele conectate la router, acesta se reseteaza, comanda spre imprimanta ramane agatata si trebuie sa asteptam deschiderea routerului pentru a putea lucra din nou pe retea/internet/imprimanta. Dupa care imprimanta functioneaza normal cateva ore si apoi iarasi la o noua comanda spre imprimanta routerul se reseteaza. Precizez faptul ca resetarea se realizeaza aleatoriu, indiferent de sursa pe care o dam spre imprimare (doc, pdf, jpg) si nu se intampla doar de la unul din calculatoarele din retea, ci se poate reseta dupa imprimarea de la oricare calculator. Poate aveti vreo idee. Multumesc mult.

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember

Salut,

Mie imi suna a problema de driver... Calculatoarele sunt toate cu Windows? Ai posibilitatea sa testezi o printare de pe telefon sau un calculator cu alt sistem de operare? Driverul imprimantei este local? Banuiesc ca da. Daca da, incearca o reinstalare/upgrade de driver.

De asemenea, daca problema persista si pe sisteme de operare diferite, as incerca eventual si un apel la relatii clienti, in caz ca exista o versiune mai noua de firmware.

Imprimanta ce model este? Poate e o problema cunoscuta. As incerca eventual si o cautare pe Google in caz ca problema este comuna pentru genul asta de printare in retea.

Cam astea ar fi cateva lucruri de verificat/incercat pentru a determina sursa problemei.

Sper sa te ajute.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@MonicaO, s-a rezolvat situația? Te-a ajutat răspunsul primit aici?

Salut, inca nu am testat solutiile precizate. Voi incerca un alt driver. Problema e ca imprimanta este ceva mai veche (HP 2055), nu mai avem driver original, si greu mai gasim driver pentru Win11. Am avut probleme si cu ea instalata in retea, de aceea am apelat la instalarea USB prin router. Nu vrem sa renuntam la imprimanta pentru ca este foarte eficienta si economica. Multumesc de idei.

Gabubu
Junior entuziast

Ai putea in schimb sa instalezi driver pentru Windows 7 daca are. Windows 10 si 11 inca suporta driverele pentru sisteme de operare mai vechi.