anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conectare huawei b311

Psc
Începător
Daca fac conexiunea dintre router si calculator prin cablu am viteza 0.2-1. Daca elimin cablu prin wi-fi am 15-20 viteza. Am schimbat si cablu, resetat modem, abonament internet nelimitat.
Astept ajutorul dvs.
5 Răspunsuri 5

Ascary
Campion certificat
Salut Psc,in acest caz problema este din placa de retea al PC-ului tau. Trebuie sa ii faci setarile corespunzatoare. Routerul nu are nici o vina.

Psc
Începător
Salut Ascary, si cam ce setari ar trebui facute. Nu prea ma pricep si de aceea te rog sa sa-mi dai mai multe detalii. Multumesc!

FaraUnID
Campion certificat
In primul rand trebuie sa ai driverele actualizate. In functie de modelul placii tale de retea este posibil ca producatorul sa ofere propriile utilitare de optimizare si update drivere ale acesteia. Pentru aceasta trebuie verificat site-ul oficial al producatorului. Alternativ poti utiliza o aplicatie terta care sa te ajute sa-ti optimizezi conexiunea la internet.

Vio73
#StarMember
Clar este din driverele calculatorului tău și din placa de rețea a pc-ului tău. Nu am pățit așa ceva, dar nici nu prea mai folosesc decât laptopul, și implicit, wifi-ul.

Abonat
Explorator entuziast
1. Același cablu, alt calculator = rezultate bune, ar însemna ce au zis colegii mei mai sus. 2. Poți încerca și cu un alt cablu de rețea? Un coleg a schimbat mai multe componente de sute de lei din calculator și într-un final, după luni de zile, a descoperit că de fapt un amărât de cablu de 10 lei era problema 🙂