anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concurs! Topicul lunii – un sezon nou, cu noi idei

GeorgianaD
Moderator

Curiozitatea ta poate să fie recompensată!

Cu alte cuvinte, mergem mai departe cu topicul lunii și începem cel de-al doilea sezon prin care lunar premiem cu un voucher în valoare de 100 euro autorul topicului cu cel mai mare impact în Comunitatea Orange din luna respectivă.

Dacă ți-am stârnit interesul, te invităm să împărtășești cu noi idei și sfaturi!

Iată ce au zis doi dintre câștigătorii din primul sezon:

Dacă inițial a fost o curiozitate personală, mă bucur că s-a transformat într-o provocare utilă tuturor celor implicați.” – FLo1

Mi-am propus să vă aduc o noutate în fiecare luna și îi încurajez și pe restul să o facă. “ – RafaHelper

Pentru mai multe detalii, te rugam să consulți regulamentul de aici. Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie 2024 – 30 septembrie 2024.

Update: concursul a fost prelungit pana în data de 31 decembrie 2024.

Te asteptam in #Comunitate cu noutăți și informații interesante! 

topicul lunii.PNG

65 Răspunsuri 65

Salut, @adr1! Bun venit în Comunitate!

Găsești regulamentul concursului în descrierea acestui topic. Suntem aici dacă ai întrebări.

OvidiuRo
Junior

Nu neapărat concursul în sine este relevant,faptul că afli raspunsul la unele aspecte ale telefoanelor,rețelei,noua tehnologie...etc.,este bună primită,și bine venită.

Fiecare are o experienta si orice fapta buna merita pedepsita printr-un premiu, in special daca este de ajutor pentru mai multi.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! 🍂

Câștigătorul lunii Octombrie este @FLo1 cu topic-ul: Ce oferă operatorii din România la prepay ca perioadă de valabilitate / grație? Felicitări!

Vă invităm să parcurgeți aici lista cu toate topic-urile interesante ale lunii Octombrie 🙂

Mulțumesc mult tuturor pentru care am reușit să aduc puțină lumină cu acest subiect, prin topicul menționat și mulțumesc Comunității Orange pentru acest mediu. De ce? Pentru că e unic în RO. 👍

Felicitari @FLo1 pentru topic!👏