anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concurs! Topicul lunii – un sezon nou, cu noi idei

GeorgianaD
Moderator

Curiozitatea ta poate să fie recompensată!

Cu alte cuvinte, mergem mai departe cu topicul lunii și începem cel de-al doilea sezon prin care lunar premiem cu un voucher în valoare de 100 euro autorul topicului cu cel mai mare impact în Comunitatea Orange din luna respectivă.

Dacă ți-am stârnit interesul, te invităm să împărtășești cu noi idei și sfaturi!

Iată ce au zis doi dintre câștigătorii din primul sezon:

Dacă inițial a fost o curiozitate personală, mă bucur că s-a transformat într-o provocare utilă tuturor celor implicați.” – FLo1

Mi-am propus să vă aduc o noutate în fiecare luna și îi încurajez și pe restul să o facă. “ – RafaHelper

Pentru mai multe detalii, te rugam să consulți regulamentul de aici. Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie 2024 – 30 septembrie 2024.

Update: concursul a fost prelungit pana în data de 31 decembrie 2024.

Te asteptam in #Comunitate cu noutăți și informații interesante! 

topicul lunii.PNG

65 Răspunsuri 65

leo1973
Începător

Succes tuturor!

Hana
Junior

Astept provocarile!

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, tuturor,

În luna iulie câștigătorul este Ștefanqqqq3 cu topicul cel mai popular: Orange Money a devenit Evrixa.

Felicitări, Ștefan! 🎉

☀️ Dăm startul unei noi luni și vă invităm pe toți să participați cu subiecte de interes pentru membrii Comunității ☀️

Anonim
Neaplicabil

Un topic special.

Felicitări tuturor celor care au postat, contribuind astfel la crearea unui topic interesant!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

ok

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut!

S-a încheiat încă o lună și a venit timpul să anunțăm câștigătorul lunii August 😊 

Topic-ul cel mai interesant și util al lunii August a fost: Ce faci atunci când vrei / să vezi 5G pe un prepay?, iar câștigătorul este @FLo1. Felicitări! 🎉

Vă așteptăm în continuare cu topic-uri de interes pentru membrii Comunității 😊

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Vă anunțăm cu bucurie că am prelungit acest concurs cu încă 3 luni conform actului adițional de aici.

• Câștigătorul lunii octombrie va fi desemnat și anuntat in perioada 1-8 noiembrie 2024
  • Câștigătorul lunii noiembrie va fi desemnat și anuntat in perioada 2-6 decembrie 2024
  • Câștigătorul lunii decembrie va fi desemnat și anuntat in perioada 6-10 ianuarie 2025

@DanielaH  mulțumim foarte mult pentru veștile bune.

user_17535022
Începător

Mă bucur foarte mult  😍

tepjunior77
Începător

AȘTEPTĂM CU DRAG CE SUBIECTE TREBUIESC DEZBĂTUTE..

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! 🍁

În luna Septembrie am avut multe topic-uri interesante pe care le puteți vedea aici. Iar câștigătorul lunii este @Anca07 cu topic-ul: Aplicații care pot fi accesate prin plata cu abonamentul Orange sau credit prepay în România Felicitări! 🎉

Vă așteptăm în continuare cu topic-uri interesante!

au fost topicuri foarte bune

bravo anca07

mia placut mult si topicul facut de flo1 review samsung s24

Multumesc frumos @MihaelaA 

Zi cu soare tuturor!🌞

Felicitări @Anca07 ! 👏👏👏

Apreciez foarte mult activitatea ta in comunitate.

adr1
Începător

Nu știu ce trebuie să fac:)