la 08-06-2026 09:49 AM
Cupa Mondială bate la ușă, așa că dăm startul concursului în comunitate! Suntem la încălzire, intrăm pe teren și deschidem scorul cu o întrebare simplă, dar esențială pentru meciul nostru:
Ce platformă de streaming folosiți cel mai des și de ce?
Ne interesează experiența voastră reală, așa că spuneți-ne despre următoarele (și nu numai):
Nu există răspunsuri corecte, vrem să cunoaștem experiențele voastre autentice!
Pentru a fi eligibili în concurs, este necesar să abordați toate punctele de mai sus, așa că lăsați răspunsul vostru în comentarii și intrați în joc.
Fie că sunteți suporteri din tribune sau jucători pregătiți să intre pe teren, premiile sunt pentru cei care participă.😉
Aceasta este prima întrebare din Categoria 1 - Prima Repriză, cu care facem și încălzirea. Meciul e lung și urmează și alte întrebări care să ne ducă mai departe.
📌 Puteți citi mai multe despre concurs în postarea inițială și în regulamentul campaniei.
Hai să vedem cine bifează experiența completă!
la 09-06-2026 12:02 PM
Eu am Skyshowtime de la Digi si nu l-am folosit aproape deloc. I-am dat datele de logare fratelui. Serviciu platit degeaba. M-am plictisit dupa o luna.
la 09-06-2026 12:54 PM
Cand erau majoritatea pe unul singur (HBO Go/Max, Netflix, etc) ziceam ca e scump si monopol.
Acum, cand fiecare producator mare de filme (pe langa cei mai sus mentionati as mai adauga Paramount+, MGM sau Peacock) si piata e fragmentata... parca e si mai scump si tot nu e bine...
Ar fi cateva seriale pe care le-as urmari, dar... mi se par cam scumpi si inca sunt nehotarat daca si cand reactivez. Momentan nu mai este instalat pe televizor.
la 09-06-2026 01:00 PM
Nu cred că prețul este problema. Cel puțin în cazul SkyShowtime, HBO Max și Netflix, abonamentele sunt destul de accesibile. În schimb, nu văd utilitatea unui abonament pe 24 de luni. Nu te uiți la filme și seriale toată ziua Mi se pare mai logic să alternezi serviciile la câteva luni: o perioadă HBO Max, apoi Netflix, poate SkyShowtime, iar între ele chiar și câte o pauză.🙂
la 09-06-2026 01:29 PM
Nici telefonia sau televiziunea clasica nu le folosim nonstop, dar tot le avem (cel putin majoritatea). Ca nota de subsol, personal cred ca m-as putea obisnui fara televiziunea traditionala (prin cablu). Pe partea de informatii as putea inlocui cu succes cu radioul (in special cu cel public).
Legat de serviciile de streaming: HBO costa minim 5E (25 lei), Netflix minim 6E (30 de lei), Skyshowtime minim 7E (35 de lei), Disney+ minim 35 de lei (singurul in lei). Nu a fost cu intentie, dar asa au iesit, in ordinea preturilor si sunt pentru plata lunara fara abonare pe o perioada de 6 sau 12 luni.
La HBO exista si varianta mai ieftina prin operator, dar este varianta cu reclama (cam deranjante).
La o medie de 30 de lei pe luna si o biblioteca care s-a suptiat la fiecare in ultimul an (casele de productie parca nu si-au mai inchiriat unii altora filmele)... nu stiu ce sa zic.
Nu am o problema sa platesc lunar (asa cum facem cu operatorii, la 2 ani cerem fidelizare), dar parca cu totii am vrea o stabilitate.
09-06-2026 01:40 PM - editat 09-06-2026 01:46 PM
Da, ma refeream la preturile prin operator (6 - 8 Ron Skyshowtime, 8 -15 Ron HBO).
Oricum un pret lunar de 25 - 30 este ok din punctul meu de vedere.
la 09-06-2026 07:08 PM
Mda, ai cam pus punctul pe i
la 09-06-2026 07:07 PM
True! Când te înveți cu binele...uiți cum căutăm rețeaua pe dealuri sau in fundul grădinii😂
la 09-06-2026 07:02 PM
De gustibus non est disputandum. Star Trek nu ai incercat? 😁
la 09-06-2026 07:08 PM
L-am vazut. La cei 6 ron platiti nu ma deranjeaza să-l mai patrez. Macar se uita altii folosindu-se de contul meu.
la 09-06-2026 12:30 PM
E acel sentiment la care ajungi când ai prea multe alternative și nu poți alege pe una în defavoarea alteia. Așa că ajungi treptat să nu o mai alegi pe niciuna 🙂 orientându-te spre activități din alt spectru / domeniu.
la 09-06-2026 03:37 PM
Netflix și disney
netflix pentru mine ptr ca au filmele cele mai bune și disney pentru copii
la 09-06-2026 03:57 PM
la 09-06-2026 03:57 PM
La multi ani!
Eu folosesc Disney+ cel mai des . De ce? Pentru ca desenele de pe Youtube au inceput sa fie prea plictisitoare pentru fetita
la 09-06-2026 10:06 AM
Am avut o tentiativa de a deveni client HBO, dar cand am vazut ca la noutati filme imi sugereaza in 2026...Man In Black...am renuntat, asa ca fac abuz de Netflix.
#7ani la Multi Ani
la 09-06-2026 04:15 PM
Folosesc Netflix o luna in fiecare an in Decembrie sa ma uit la filme de Craciun
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor