anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎬 Ce platformă de streaming folosiți? [CONCURS - Prima repriză]

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Cupa Mondială bate la ușă, așa că dăm startul concursului în comunitate! Suntem la încălzire, intrăm pe teren și deschidem scorul cu o întrebare simplă, dar esențială pentru meciul nostru:

Ce platformă de streaming folosiți cel mai des și de ce?

Ne interesează experiența voastră reală, așa că spuneți-ne despre următoarele (și nu numai):

• De ce o folosiți și raportul calitate-preț (ex: conținut, cost, ușurință în utilizare, obișnuință, seriale sau competiții exclusive, interfață intuitivă)
  • Calitatea imaginii și a sunetului (ex: HD / Full HD / 4K, tehnologii audio ca Dolby Atmos, claritate, culori, diferențe între dispozitive) 
  • Experiența pe diferite tipuri de conexiune (ex: cum merge pe Wi‑Fi acasă vs. 4G sau 5G, diferențe de calitate sau timp de încărcare)
  • Compatibilitatea și experiența pe diferite dispozitive (ex: cum rulează aplicația pe Smart TV, smartphone, tabletă sau consolă; ușurința de navigare și interfața intuitivă)
  • Stabilitatea și utilizarea simultană (ex: buffering, întreruperi, lag la ore de vârf, crearea de profiluri diferite sau partajarea ecranelor în familie)
  • Cum ar putea fi îmbunătățită pentru a fi the one (ex: funcția de căutare, algoritmul de recomandări, viteza de încărcare, accesibilitatea prețului)

Nu există răspunsuri corecte, vrem să cunoaștem experiențele voastre autentice!

Pentru a fi eligibili în concurs, este necesar să abordați toate punctele de mai sus, așa că lăsați răspunsul vostru în comentarii și intrați în joc.

Fie că sunteți suporteri din tribune sau jucători pregătiți să intre pe teren, premiile sunt pentru cei care participă.😉

Aceasta este prima întrebare din Categoria 1 - Prima Repriză, cu care facem și încălzirea. Meciul e lung și urmează și alte întrebări care să ne ducă mai departe.

📌 Puteți citi mai multe despre concurs în postarea inițială și în regulamentul campaniei.

Hai să vedem cine bifează experiența completă!

AndreeaAC_1-1780900686407.jpeg

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
132 Răspunsuri 132

MihaiC99
Campion certificat

Eu am Skyshowtime de la Digi si nu l-am folosit aproape deloc. I-am dat datele de logare fratelui. Serviciu platit degeaba. M-am plictisit dupa o luna.

Cand erau majoritatea pe unul singur (HBO Go/Max, Netflix, etc) ziceam ca e scump si monopol.

Acum, cand fiecare producator mare de filme (pe langa cei mai sus mentionati as mai adauga Paramount+, MGM sau Peacock) si piata e fragmentata... parca e si mai scump si tot nu e bine...

Ar fi cateva seriale pe care le-as urmari, dar... mi se par cam scumpi si inca sunt nehotarat daca si cand reactivez. Momentan nu mai este instalat pe televizor.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Nu cred că prețul este problema. Cel puțin în cazul SkyShowtime, HBO Max și Netflix, abonamentele sunt destul de accesibile. În schimb, nu văd utilitatea unui abonament pe 24 de luni. Nu te uiți la filme și seriale toată ziua Mi se pare mai logic să alternezi serviciile la câteva luni: o perioadă HBO Max, apoi Netflix, poate SkyShowtime, iar între ele chiar și câte o pauză.🙂

Nici telefonia sau televiziunea clasica nu le folosim nonstop, dar tot le avem (cel putin majoritatea). Ca nota de subsol, personal cred ca m-as putea obisnui fara televiziunea traditionala (prin cablu). Pe partea de informatii as putea inlocui cu succes cu radioul (in special cu cel public).

Legat de serviciile de streaming: HBO costa minim 5E (25 lei), Netflix minim 6E (30 de lei), Skyshowtime minim 7E (35 de lei), Disney+ minim 35 de lei (singurul in lei). Nu a fost cu intentie, dar asa au iesit, in ordinea preturilor si sunt pentru plata lunara fara abonare pe o perioada de 6 sau 12 luni.

La HBO exista si varianta mai ieftina prin operator, dar este varianta cu reclama (cam deranjante). 

La o medie de 30 de lei pe luna si o biblioteca care s-a suptiat la fiecare in ultimul an (casele de productie parca nu si-au mai inchiriat unii altora filmele)... nu stiu ce sa zic.

Nu am o problema sa platesc lunar (asa cum facem cu operatorii, la 2 ani cerem fidelizare), dar parca cu totii am vrea o stabilitate.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Da, ma refeream la preturile prin operator (6 - 8 Ron Skyshowtime, 8 -15 Ron HBO).

Oricum un pret lunar de 25 - 30 este ok din punctul meu de vedere.

Mda, ai cam pus punctul pe i

True! Când te înveți cu binele...uiți cum căutăm rețeaua pe dealuri sau in fundul grădinii😂

De gustibus non est disputandum. Star Trek nu ai incercat? 😁

MihaiC99
Campion certificat

L-am vazut. La cei 6 ron platiti nu ma deranjeaza să-l mai patrez. Macar se uita altii folosindu-se de contul meu.

E acel sentiment la care ajungi când ai prea multe alternative și nu poți alege pe una în defavoarea alteia. Așa că ajungi treptat să nu o mai alegi pe niciuna 🙂 orientându-te spre activități din alt spectru / domeniu.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Nicoleta84
Începător

Netflix și disney

netflix pentru mine ptr ca au filmele cele mai bune și disney pentru copii

Simo03
Începător
  • Ce platformă de streaming folosiți cel mai des și de ce: Folosesc cel mai des Netflix, deoarece oferă o gamă variată de filme, seriale și documentare, inclusiv producții originale. Consider că are un raport bun calitate-preț datorită conținutului diversificat, interfeței intuitive și recomandărilor personalizate.
  • Calitatea imaginii și a sunetului: Calitatea imaginii este foarte bună, fiind disponibile opțiuni HD, Full HD și 4K, în funcție de abonament și dispozitiv. Sunetul este clar, iar anumite producții beneficiază de tehnologii audio precum Dolby Atmos, oferind o experiență mai captivantă.
  • Experiența pe diferite tipuri de conexiune: Pe conexiunea Wi-Fi, platforma funcționează fluent, fără întreruperi. Pe rețelele 4G sau 5G, conținutul se încarcă rapid, însă calitatea video se poate ajusta automat în funcție de viteza internetului pentru a evita buffering-ul.
  • Compatibilitatea și experiența pe diferite dispozitive: Netflix poate fi utilizat pe Smart TV, smartphone, tabletă, laptop sau consolă de jocuri. Aplicația este ușor de folosit pe toate dispozitivele, iar sincronizarea între acestea permite reluarea conținutului de unde a fost oprit.
  • Stabilitatea și utilizarea simultană: Platforma este stabilă și rareori întâmpină probleme tehnice. De asemenea, permite crearea mai multor profiluri și utilizarea simultană pe mai multe dispozitive, în funcție de tipul abonamentului ales.
  • Cum ar putea fi îmbunătățită pentru a fi the one: Netflix ar putea îmbunătăți algoritmul de recomandări pentru a oferi sugestii și mai relevante și ar putea avea abonamente premium la prețuri mai accesibile. De asemenea, extinderea catalogului cu mai multe producții recente ar reprezenta un avantaj.

CristianPop
Începător

La multi ani! 

Eu folosesc Disney+ cel mai des . De ce?  Pentru ca desenele de pe Youtube au inceput sa fie prea plictisitoare pentru fetita

Desprecinee291
Junior entuziast

Am avut o tentiativa de a deveni client HBO, dar cand am vazut ca la noutati filme imi sugereaza in 2026...Man In Black...am renuntat, asa ca fac abuz de Netflix.

#7ani la Multi Ani

gabitzucool-19
Începător

Folosesc Netflix o luna in fiecare an in Decembrie sa ma uit la filme de Craciun