la 06-06-2026 11:16 AM - editat ultima oară la 19-06-2026 09:28 AM de DanielaH
La mulți ani, Comunitatea Orange!
Suntem de 7 ani împreună! Da! Astăzi sărbătorim 7 ani de Comunitatea Orange și fluierăm startul unui adevărat campionat, inspirat din atmosfera marilor turnee, unde folosim spiritul jocului pentru a aduce în prim-plan experiențele tech din viața de zi cu zi.
Așadar, bine ați venit la Campionatul Tech - ediția „mondială”!
Intrăm pe teren cu experiențe reale, soluții utile și mult tech aplicat în viața de zi cu zi:
Avem două reprize pline, provocări pentru fiecare stil de joc și… multe ocazii să vă faceți remarcați în Comunitate. 😉
⚽ Cum se joacă?
E simplu:
Și, ca orice meci memorabil, avem reprize, pauză, prelungiri și penalty.
Partea frumoasă din Comunitate? Poți intra în joc oricând: poți recupera, poți juca selectiv sau poți merge all-in pentru marele premiu!
Desigur, participanții trebuie să folosească sintagma #7ani într-un comentariu la această postare pentru a ne oferi acordul de a participa la această competiție.
🗓️ Perioada concursului
06 iunie – 30 iunie 2026
Aveți timp să vă construiți jocul și tactica, să reveniți cu idei și să contribuiți cât mai valoros.
🎁 De ce merită să intrați în joc?
Mai multe detalii și regulamentul concursului găsiți aici.
📢 Înainte de fluierul de start
Nu uitați:
✅ răspunsurile autentice contează cel mai mult
✅ exemplele concrete fac diferența
✅ comunitatea crește cu fiecare contribuție
🏁 Fluier de start!
Prima repriză:
Provocarea 1 - Ce platformă de streaming folosiți cel mai des și de ce?
Provocarea 2 - Cum vă ajută 4G / 5G în viața reală?
Provocarea 3 - Cum vă organizați backup-ul ca să nu pierdeți date importante?
Pauză de vestiar:
Intrebare bonus - Ce verificați înainte de a schimba bateria sau încărcătorul unui dispozitiv?
Repriza a doua:
Provocarea 4 - Ce faceți dacă ați apăsat pe un link suspect de pe telefon?
Provocarea 5 - Cum vă pregătiți telefonul pentru o calatorie în afara țării?
Mingea este acum la voi! ⚽
Abia așteptăm să vedem cum jucați acest meci tech! Bineînțeles, cu ocazia aniversării a 7 ani de Comunitate. 🎉
la 09-06-2026 05:13 PM
Facebuc pentru ca este mai la indemina
la 09-06-2026 05:15 PM
Platforma de streaming pe care o folosesc des este Netflix-ul, așa ca mulți alții. Am încercat și HBO Go, Disney+, dar cred că Netflix-ul are cea mai bună rezoluție și cele mai bune traduceri.
Să fiu sinceră, la vârsta de 15 ani am învățat un cuvânt noi uitându-mă la "The Vampire Diaries" pe Netflix. Cuvântul era busy 🤨. Personajele îl foloseau destul de des și m-am întrebat ce înseamnă. Cred că e printre puținele cuvinte în altă limbă pe care le rețin uitându-mă la un serial 😆.
Totodată, Netflix-ul oferă și prețuri decente. Mama a cumpărat un abonament family, ceea ce mă bucură enorm ( am acces fără să plătesc ) 🤫.
Un alt motiv este că are filme și seriale destul de bune. Mi-ar face plăcere să le adauge și pe acelea mai vechi, mai cunoscute și mai bune, dar mă mulțumesc și cu acestea.
la 09-06-2026 05:16 PM
Youtube este cea mai folosita
la 09-06-2026 05:22 PM
#7ani sunt inceputul! De acum înainte avem in fata o comunitate Orange matura, care stie ce isi doreste. Dar impreuna vom fi mai puternici!
la 09-06-2026 05:24 PM
De #7ani impreuna. Si la bine si la rau 😎
09-06-2026 05:25 PM - editat 09-06-2026 05:27 PM
#7ani Folosesc cel mai des Netflix, deoarece are o varietate mare de filme și seriale, iar conținutul este actualizat frecvent.
la 09-06-2026 05:27 PM
Folosesc mai multe platforme de streaming, în special Netflix și YouTube. Îmi place să am acces la conținut variat, de la filme și seriale până la documentare, muzică și tutoriale.
la 09-06-2026 05:27 PM
La multi ani Comunitatea Orange!! #7ani
la 09-06-2026 05:28 PM
#7ani Succes tuturor!
la 09-06-2026 05:30 PM
Eu folosesc cel mai des Voyo și Netflix, pentru că pe Voyo găsesc emisiunile și serialele românești care îmi plac, iar pe Netflix urmăresc filme, seriale și documentare dintr-o varietate mare de genuri. Îmi plac ambele platforme deoarece oferă conținut divers și pot găsi mereu ceva interesant de urmărit.
la 09-06-2026 05:32 PM
Netflix. Pt ca au serialele anilor 2010
la 09-06-2026 05:32 PM
Netflix, youtube.
multumesc
la 09-06-2026 05:33 PM
Bună ziua, Netflix deoarece îmi plac filmele.
la 09-06-2026 05:39 PM
YouTube music plus niste căști bune mersul pe strada , commuting sau chiar la munca nu exista alternativa
la 09-06-2026 05:39 PM
Disney+ pentru că sunt fan Star Wars.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor