anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Provocarea 2 - Fotografie de Iarnă

MoșCrăciun
Moderator

Ho, ho, ho!

Dragii mei prieteni, aici iarna și-a așternut magia peste tot, iar eu mai am o misiune specială pentru voi, cei care mă ajutați mereu să aduc bucurie. De data aceasta, vreau să vă provoc să surprindeți frumusețea iernii prin lentila camerei foto.

Am auzit că sunteți pricepuți la făcut poze și că aveți smartphone-uri și camere de care spiridușii mei ar fi tare curioși să afle. Așa că vă invit să ne arătați cum vă ajută tehnologia să obțineți cele mai bune fotografii pentru a surprinde magia iernii. Tot ce trebuie să faceți este:

• să faceți o fotografie a unei scene de iarnă (care să nu conțină persoane) folosind smartphone-ul sau aparatul foto
  • să încărcați fotografia în Comunitate pe acest topic
  • să ne împărtășiți câteva secrete despre cum ați realizat fotografia – ce tehnologie ați folosit (ce model de smartphone sau camera aveți), eventual și ce alte setări specifice ați folosit pentru a scoate în evidență farmecul iernii

Aștept cu nerăbdare să văd cu ce poze mă veți încânta. Sunt sigur că îmi vor încălzi inima în nopțile lungi de la Polul Nord.

Ho, ho, ho! Haideți să arătăm împreună cât de frumoasă este iarna și cum tehnologia o poate face să strălucească și mai tare.

MoCrciun_0-1734774815176.png

P.S. detalii despre concurs găsiți aici, iar dacă n-ați apucat încă să acceptați provocarea 1, zic să vă grăbiți.

Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.

143 Răspunsuri 143

PETRICHOR
Junior

IMG_20231021_103028.jpg

Y 

IMG_20241112_132336.jpg

IMG_20241214_032836.jpg

IMG_20241129_212118_edit_276599883454665.jpg

IMG_20241129_200519_edit_275882687303212.jpg

târgul de Crăciun Craiova 

Virgi
Junior

E un M20, calitate rezonabila.

Nina55
Junior

1000006735.jpg

 In Ajun de Crăciun la Sibiu- cu Xiaomi Redmi note 13.

Costi123
Junior entuziast

Momentan atât avem din iarnă. 

Sergiuroi
Junior

In drum spre Cabana Ciucas. Tehnici: suflat in maini, ochii mici si un MARE ZAMBET, redand fericirea din suflet cand ma gandeam ca mai avem putin si bem un vin fiert la cabana...

Adrianaroi
Junior entuziast

Am folosit "camera" cea mai calda care se numeste iubirea.

Rezolutia este "Binecuvantarea" de a avea 4 anotimpuri in miliarde de culori.

Bateria cea mai puternica - darul si ematia.

Toate acestea le experimenteaza zi de zi proprietara unui Zfold 5, care face poze cu lumina naturala fara artificii.

MoșCrăciun
Moderator

Superbe poze văd aici, dragii mei prieteni. Dar, mai presus de imagini, de data aceasta sunt cuvintele. Vă mulțumesc că sunteți în asentimentul meu și că ne bucurăm împreună de adevărata esență a Crăciunului, căldura sufletească și legătura cu cei din jur. Sunteți minunați!

Știu că nu este o fotografie de calitate înaltă ,dar am realizat-o cu un telefon Samsung A23. Secretul este în primul rând lumina naturală dar poate fi și cea artificială. 

Ador să fac fotografii de iarnă!!!!!Snapchat-2066229772.jpg

user_14703758
Junior

Telefonul folosit este un Samsuns S8.

JohnDaniel
Junior

Am folosit telefonul meu, iPhone 16 pro max 🫶🏼

JohnDaniel
Junior

IMG_1447.jpeg

Am folosit iphone 16 pro max

Alexandra13012
Începător

Fotografie făcută cu honor magic 5

Claudius
Junior

Poza realizată cu iPhone 14

Zona Cheile Gradistei 

Data 22.12.2024

Dedmaroz
Junior

BF5D872D-B96D-4CA9-97EC-CB7FA8A52C62.jpeg

Folosesc un iphone 14 , cumpărat chiar de la orange!