anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Provocarea 1 - Atelierul lui Moș Crăciun

MoșCrăciun
Moderator

Ho, Ho, Ho!

Dragii mei prieteni, vă scriu direct de la Polul Nord, unde zăpada scârțâie sub ghetuțele spiridușilor, iar renii își fac încălzirea pentru seara magică de Crăciun. Anul acesta însă mă confrunt cu o mică problemă... Atelierul meu de jucării, care știți că a a funcționat perfect până acum, începe să dea semne că nu mai face față cerințelor moderne.

Spiridușii mei lucrează din greu, dar e clar că avem nevoie de ajutor pentru a aduce un strop de tehnologie în lumea noastră magică. Dacă transformăm atelierul într-unul inteligent, sunt sigur că vom putea pregăti cadourile mai repede, mai bine și fără reni și spiriduși obosiți 😊.

Așa că apelez la voi, prietenii mei din Comunitatea Orange, să mă ajutați cu idei creative. Cum ați transforma voi Atelierul Moșului într-un atelier inteligent? Ce gadgeturi, aplicații sau tehnologii de ultimă generație ar putea ajuta spiridușii și pe mine să livrăm cadourile la timp?

Scrieți-mi aici ideile voastre și haideți să facem împreună din acest Crăciun unul de neuitat! Aștept cu nerăbdare să vă citesc propunerile și să vă mulțumesc personal pentru sprijin.

Ho, Ho, Ho, să înceapă magia!

MoCrciun_0-1734688821308.png

P.S. detalii despre concurs găsiți aici

18 Răspunsuri 18

MihaiC99
Explorator

Mosule ne poți trimite niste poze din atelier ca sa vedem de ce tehnologie dispui acum.

Am putea să renunțăm și la scrisori daca ne oferi o adresă de email.🙂

E chiar în postare imaginea din atelierul meu, nu întâmplător am atașat-o 😉. Lăsați- vă imaginația să zburde căci în această perioadă totul e posibil.

Desigur că am și adresă de e-mail, dar e confidențială. În Comunitate nu se dau date personale 😑.

Din poza pare mai mult un depozit.

Un email in PM se poate.🙂

Eu zic sa intrati în legătură cu Elon și poate va împrumuta niste roboti.

Pe partea de curățenie ați putea apela la aspiratoarele/mopurile inteligente.

Spiridușii mei ar fi mai mult decât încântați de aspiratoare și mopuri inteligente, să nu mai adune tot sclipiciul și zăpada de pe jos manual. Mulțumesc pentru inspirație!

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare, Moșule!

Mă gândesc că ți-ar trebui un ont pentru internet wifi. Ceva gen ZTE 6600 sau 6605, cu internet de la Orange, pentru a fi internet de calitate, care ți-ar facilita comunicarea cu toți cei care trebuie să o faci! Orice atelier de genul acesta ar trebui să aibă internet de calitate!

Ai mare dreptate! Fără internet de calitate, sania mea digitală s-ar împotmoli în nămeții virtuali. Mulțumesc pentru idee, o trec imediat pe lista de upgrade-uri.

alterego
Cunoscător

Cred că @MoșCrăciun are nevoie de imprimante 3D și așa poate să creeze orice jucărie cerută de cei mici și imposibil de găsit de cei mari, părinți sau bunici.

O imprimantă 3D ar fi exact ce-mi trebuie pentru jucăriile speciale de care spui. Mulțumesc pentru idee, o trec și pe aceasta pe lista mea de dorințe tehnologice.

Pololică
#StarMember

Mosule, cred ca o tableta cu un program tabelar ar fi utila pentru o organizare a timpilor pe care elfii ii efectueaza cand fac jucariile. Adica sa nu se apuce toti de treaba, ci sa inceapa pe rand (unii fac jucariile, altii le ambaleaza, iar altii le pun in sanie in functie de traseu).

O astfel tabletă cred că ar fi de mare ajutor la organizare, evităm haosul din atelier și poate mai găsesc și eu timp pentru o ciocolată caldă 😂. Mulțumesc pentru sugestie!

MirelaAlina88
Angajat Orange

Mosule, niste drone de livrare cred ca l-ar ajuta pe Rudolph sa faca o pauza, sa savureze niste morvovei sau sa se intalneasca cu ceilalti reni pentru a povesti despre aventurile lor de peste ani.

Nimic mai adevărat, Rudolph chiar merită o pauză 😂. Îmi și imaginez cum dronele zboară printre stele în timp ce Rudolph râde cu poftă și ronțăie la morcovi. Mulțumesc pentru idee, o să mă gândesc serios la asta!

teacher_
#StarMember

Draga Moș Crăciun,

Consider că motivul principal al acestei perioade este unul mult mai simplu. Astfel încât, eu îți sugerez sa continui sa faci cadourile handmade, unice, individuale, pentru ca spiritul Crăciunului sa nu fie diluat mai mult decât este in prezent. In ceea ce privește gadgeturile, probabil că o spiridușii o să aibă nevoie de niste benzi de deplasare pentru ca împachetarea și amplasarea  în sac a cadourilor sa fie mai ușoară și unul (sau mai multe) rutere mobile de internet cu roaming pentru identificarea celui mai bun traseu din noaptea de Crăciun. 

Cu drag, Teacher

Ai mare dreptate, nimic nu poate înlocui căldura unui cadou handmade, unic, creat cu dragoste. Spiritul Crăciunului este despre gesturi sincere și bucuria de a oferi, iar asta nu se va schimba niciodată în atelierul meu. I promise you.