la 15-09-2025 09:00 AM - editat ultima oară la 16-10-2025 08:09 AM de DanielaH
Salutare, Comunitate!
Septembrie e aici și aduce cu el emoția unui nou început, elevii încă se obișnuiesc cu greutatea ghiozdanelor, studenții se pregătesc să revină în marile amfiteatre, iar profesorii sunt deja în clase să inspire noi generații.
Și tocmai pentru că învățarea nu se oprește niciodată și mereu îi putem inspira pe ceilalți, vă invităm să fiți chiar voi profesori în Comunitatea Orange!
Astfel, lansăm un nou concurs care vă invită să împărtășiți review-uri sau tutoriale utile! Fie că sunteți elevi, studenți, profesori sau pur și simplu pasionați de tehnologie și educație, acum e momentul să străluciți!
Concursul se desfășoară în perioada 15 septembrie – 15 octombrie și are 4 categorii:
Categoria 1 - Tehnologia de astăzi
Postați un articol tip review sau un tutorial care are ca subiect echipamentele pentru servicii fixe (ex.: routere, modem-uri, mesh-uri, televizoare, module CI etc.) și puteți câștiga un cântar Xiaomi inteligent Body Composition.
Categoria 2 - Servicii Orange
Postați un articol de tip review sau un tutorial care are ca tema utilizarea unui serviciu Orange (ex.: eSIM, Number Share, Roaming etc.) și puteți câștiga o sonerie video TP Link Tapo D230S1.
Categoria 3 - Orange Apps
Postați un articol de tip review sau un tutorial care prezintă o aplicație Orange (My Orange, Orange TV Go, Orange Phone, YOXO, despre utilizarea ei, sfaturi și tips&tricks) și puteți câștiga o friteuză Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4.5L.
Categoria 4 - All in
Participați la tragerea la sorți dacă postați articole de tip review sau tutorial pentru fiecare dintre temele menționate mai sus. Premiul pentru această categorie este un telefon HONOR 400 5G 256GB Dual SIM Midnight Black.
Sună bine? 😊
Răspundeți la această postare cu sintagma #ProfesorInComunitate ca să confirmați participarea și spor la scris!
📌 Detalii și regulamentul complet le găsiți aici.
Comunitatea Orange este și a voastră și puteți face diferența împărtășind cu ceilalți participanți! Fiți #ProfesorInComunitate - creați, inspirați și ajutați!
Hai să începem toamna cu idei care contează!
(Dacă nu doriți să primiți notificări pe acest topic, aici sunt informațiile necesare pentru dezabonare.)
Mult succes,
Echipa Comunității Orange
la 03-11-2025 11:41 AM
📣 Atențiune, atențiune!
Cu mare bucurie anunțăm câștigătorii concursului „Fii profesor în Comunitatea Orange”!
Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit cu articole, review-uri și tutoriale valoroase!
Atunci când împărtășim din cunoștințele noastre, toți avem de câștigat și de învățat, iar acest concurs a fost dovada perfectă!
Felicitări celor care au câștigat premiile din cele 4 categorii:
Vă invităm să îi felicităm împreună pe cei patru câștigători! Rămâneți aproape - urmează și alte provocări interesante în Comunitatea Orange! 🤗
la 17-09-2025 11:40 AM
#ProfesorInComunitate
la 17-09-2025 11:41 AM
Profesoriincomunitate
la 17-09-2025 11:44 AM
#ProfesorInComunitate
la 17-09-2025 11:47 AM
ProfesorInComunitate
la 17-09-2025 11:48 AM
#ProfesorInComunitate
la 17-09-2025 11:49 AM
#ProfesorInComunitate
17-09-2025 11:59 AM - editat 17-09-2025 12:05 PM
#ProfesorInComunitate
Pentru mine, Orange înseamnă siguranță și comoditate. Routerul îmi oferă internet de încredere, eSIM-ul îmi lasă libertate, iar aplicația MyOrange mă ajută să rezolv rapid orice.Tot ce am nevoie este intr-un singur loc.
la 17-09-2025 07:11 PM - editat ultima oară la 17-09-2025 08:24 PM de DanielaH
De ceva timp folosesc un router compatibil Wi-Fi 6 și pot spune că diferența față de generațiile mai vechi se simte imediat.
🔹 Viteză și stabilitate – transferul de date e mult mai rapid, iar conexiunea rămâne stabilă chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt conectate simultan (laptop, telefon, smart TV, consolă de jocuri).
🔹 Acoperire mai bună – semnalul ajunge uniform în toată locuința, fără zone moarte. În combinație cu un sistem mesh, funcționează impecabil.
🔹 Securitate îmbunătățită – standardul WPA3 adaugă un strat suplimentar de protecție.
👉 Recomand routerele Wi-Fi 6 pentru familiile sau locuințele unde sunt multe device-uri conectate. E o investiție mică pentru un confort mare.
la 17-09-2025 09:08 PM - editat ultima oară la 17-09-2025 09:18 PM de DanielaH
Înțeleg perfect entuziasmul pentru Wi-Fi 6! E minunat că ai observat aceste îmbunătățiri. Descrierea ta este foarte precisă și subliniază perfect beneficiile cheie ale acestei tehnologii.
Wi-Fi 6 (cunoscut și sub numele de 802.11ax) reprezintă un pas important înainte. Iată, pe scurt, de ce este o investiție excelentă, așa cum ai menționat și tu:
Avantajele unui router Wi-Fi 6
• Viteză și eficiență sporită: Grație tehnologiilor precum OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access) și MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output), routerele pot comunica simultan cu mai multe dispozitive. Asta înseamnă mai puțină "aglomerație" pe rețea, o viteză constantă și o latență redusă, ideală pentru gaming sau streaming 4K.
• Acoperire mai bună: Deși puterea semnalului este similară cu a Wi-Fi 5, eficiența crescută a Wi-Fi 6 permite un semnal mai stabil și mai consistent pe distanțe mai mari, reducând sau eliminând "zonele moarte".
• Securitate avansată: Standardul de securitate WPA3 este integrat în Wi-Fi 6, oferind o criptare mai puternică și o protecție mai bună împotriva atacurilor cibernetice.
• Eficiență energetică: Tehnologia Target Wake Time (TWT) permite dispozitivelor să planifice exact când să se trezească pentru a trimite sau primi date. Astfel, dispozitivele mobile economisesc energie, iar durata de viață a bateriei este mai lungă.
Așa cum ai spus și tu, Wi-Fi 6 e perfect pentru casele moderne, pline de dispozitive conectate. Este o investiție care se simte imediat în calitatea experienței online.
Sunt curios, ce model de router Wi-Fi 6 folosești?
la 17-09-2025 12:02 PM
#ProfesorInComunitate
la 17-09-2025 12:03 PM
#ProfesorInComunitate
la 17-09-2025 12:03 PM
cunoscator cu posibillitati de dezvoltare mari
la 17-09-2025 12:17 PM
Servicii de top pt internet
la 17-09-2025 12:19 PM
#ProfesorInComunitate
Multă baftă!
la 17-09-2025 12:20 PM