anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

s_m2023
Începător

la multi ani orange!

 

AndaV
Junior

În timpul unui festival de muzică electronică, am avut o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie care m-a făcut să râd cu poftă.

 

În timp ce dansam împreună cu mulțimea, am observat că unii oameni foloseau un gadget nou, care semăna cu niște luminițe mici lipite de mâinile lor. Am fost curioasă și am întrebat despre ce ar fi vorba. Mi s-a explicat că erau niște LED-uri controlate prin semnal Bluetooth și că făceau parte din noua invenție numită "Luminițe de dans", care permitea utilizatorilor să își sincronizeze mișcările cu muzica și să genereze efecte vizuale uimitoare.

 

Mi s-a părut destul de cool și am decis să încerc și eu această nouă tehnologie. Am intrat într-un stand special și am primit brățări cu luminițe, conectate prin Bluetooth la sistemul de sunet. Am început să dansez și am fost uimită să văd cum luminițele se sincronizau cu mișcările mele, precum și cu ritmul muzicii.

 

Am început să mă mișc într-un mod mai amuzant și exagerat, doar pentru a vedea cum luminițele reacționează într-un mod amuzant. În scurt timp, alți oameni se alăturaseră joacei mele cu luminițele, iar întreaga masă de dans a fost plină de lumini strălucitoare și amuzante.

 

A fost o experiență extraordinară și amuzantă care a combinat tehnologia cu distracția și mi-a oferit o amintire de neuitat la festival. 

#4ani

Poe97
Începător

Sincer sa va spun in prima faza nu știu cât de amuzant a fost dar acum ca stau sa ma gândesc îmi vine sa rad! Sunt multe metode prin care poți sa realizezi ca burta ta a început sa ia proporții (nu neaparat ca ma strângea tricoul ca asta e semn de bombardier ) dar nu ma gândeam niciodată ca într-un moment care s-a petrecut între mine si viitoarea soție (noaptea in pat) sa fiu rugat sa ma dau puțin la o parte deoarece greutatea care o apasă este mare( iubire da-te jos ca ma sufoci)! Bineînțeles ca am luat o decizie normala cum cred ca oricine făcea și de atunci nu mai stau deasupra și am trecut la mărimea L la tricouri !

ady3se
Începător

#4 ani.La multi ani!!Ma trezeste intr-o dimineata un apel de la fina mea,raspund si ne apucam de povestit.In acelasi timp incep ritualul de dimineata,ma spal pe ochi,ma spal pe dinti,telefonul langa mine pe speaker.Termin igiena  si zic: imi pun castile  si continuam conversatia .Zis si facut conectez castile la telefon prin bluetooth,bag telefonul in buzunar la bluza de trening si ma apuc de curatenie in casa continuand conversatia.La un momentdat fina ma roaga sa ii trimit o poza.Zic stai asa ca iti trimit acum...ma ia panica ...nu gasesc telefonul...zic stai un pic sa gasesc telefonul.Ma apuc sa caut in camera,pe pat sub pat,in bucatarie,in baie ,pe hol apoi cobor la tomberonul din fata blocului(dusesem gunoiul cu 5 min inainte).Ma apuc sa caut in gunoi,se uita lumea la mine ca la circ..termin de cautat binenteles ca nu am gasit telefonul.Ma resemnez,zic asta e o sa imi cer alta cartela si o sa folosesc un telefon mai vechi.Fina zice hai ca vorbim mai tarziu ,suna la Orange sa iti blocheze cartela.Incheiem conversatia,prietena mea inchide apelul.Iau telefonul de servici sa sun la Orange sa imi blochez cartela,dar zic sa sun o data pe numarul meu ca poate cine l-a gasit va face o fapta buna(chiar daca vrea recompensa).Apelez si surpriza ...telefonul suna din buzunar...Atunci mi-am dat seama cat de imprastiata sunt uneori.

arsradu
#StarMember

Si eu imi mai caut cateodata ochelarii. Si dupa 10 minute de cautat, imi dau seama unde erau: pe nas, la locul lor. 🙂

Client Orange

Dacy80
Începător

Buna am o experienta extraordinara alaturi de orange de 21 de ani si pot sa le spun ca sant reteaua numarul 1 in Romania. Sant foarte fericit ca imi impartasesc gandurile cu voi si santem impreuna o familie ,, familia orange". La cat mai multi ani impreuna si cu mai multe telefoane la fidelizare:)))

yoyolina2001
Junior

La multi ani Orange  #4ani cu ocazia implinirii a celor 4 anisori si la mai mare. Sa ne auzim in continuare la fel de bine la majorat.

Cred ca una dintre cele mai amuzante intamplari legate de tehnologie a fost acum 11 ani, cand mi-am facut
pentru prima oara pasaportul biometric. Eram in londra si stateam la o coada kilometrica la verificarea pasapoartelor. Din vad dintr-o data o sageata pt pasapoarte biometrice. Zic gata, asta e sansa mea.
Si ma duc intr-o fel de capsula care parea ca se lanseaza pe marte si incerc sa scanez pasaportul.

Sa nu uit sa zic ca eu si tehnologia nu ne intelegem tot timpul foarte bine…

Dupa zeci de incercari nereusite de a deschide usa spre libertate, ma trecusera deja toate transpiratiile si nu mai stiam ce sa fac. Ma intorc la coada zic.

Dar nici asta nu se putea. Usa din spatele meu nu se dechidea si eram efectiv blocata acolo. Am stat un pic in speranta ca vine cineva dar nu era nimeni pe acolo si am inceput sa ma agit.

In incercarea mea de a iesi de acolo, cred ca am declansat o alarma pentru ca a inceput sa sune o sirena si eu eram deja palida si ma vedeam prin inchisoare prin Anglia , in loc sa ajung la munca.

Au venit cateva persoane in uniforma si m-au scos de acolo dar a trebuit sa merg inapoi la coada.

De atunci nu mai trec prin zona de pasapoarte biometrice. 😊
#4ani

BotezatuAlex
Începător

#4ani. Îmi aduc aminte o întâmplare haioasa cu Orange, când în urma cu aproximativ 3 ani, am primit un mesaj de majorare al abonamentului, majorare pe care nu am acceptat-o și am eamas cu un telefon destul de drăguț pentru vremea aceea. Aveam 5 abonamente, în momentul de fata având doar 1. Cum se întoarce roata...poate voi avea iar 5 la Orange, sau niciunul...

teacher_
#StarMember

Am și eu un moment de împărtășit din zona Tech cu ocazia a #4ani de Comunitate. 

Anul trecut, am fost în Londra.... Totul ok, eu aveam bani pe cardul meu Orange Money, soția mea pe Mastercard Gold de la BT....

Intrăm în metrou, validăm călătoria. Mie îmi ia aproximativ 2 Lire și ceva (£), ei îi ia 2 lei. Zic ok, este ceva greșeală, sigur o sa ii retragă mai târziu. Următoarea călătorie, la fel, mie îmi ia 2 lire de pe card, ei tot cam 2 lei.... 

Așa am tinut-o tot concediul. Ea a cheltuit in total 5 lire (cam 30 de lei) pentru tot ce a călătorit, adică drumuri la aeroport, cu metroul, autobuzul, practic orice înseamnă mijloc de transport. Eu în schimb, cam 200 lei (30 de lire). Și ghiciți ce: nu i-a retras nici un leu nici în ziua de azi. 

Bonus: Tocmai m-am întors din Madrid...

La fel, o călătorie este 1,5 euro. 

Soția mea a plătit 0,1 euro. 

Pentru 10 călătorii, ea a plătit 1 euro, eu 15 euro. 

Este incredibil, și în același timp amuzant pentru mine, pentru că făcând media, am platit amândoi un super preț. 

Deja pe finalul concediului am inceput sa o rog să plătească orice cu acel card magic, sa ii ia doar 10% din costuri...  

Atașez chiar și screen shot 😅

Menționez că la Londra soția mea a avut un S10, iar în Madrid iPhone 13.... Deci nu a avut legătură cu telefonul. 

Nu am reușit să înțeleg niciodată de ce, dar doamne ajuta, abia aștept următorul concediu 😅

La următoarele concedii in străinătate, soția să facă cinste peste tot. Tu tine cardul pentru shopping-ul ei din tara. 😁

veronamicle
Junior

La multi ani!

Imi aduc aminte cum mi-am cumparat un telefon Dolce Cabana editia Jubileu.

M-a ajutat copilul meu care a folosit internetelul pe telefon la maxim, cu toate ca avea inyernet limitat. Cand mi-a venit factura de plata, sa lesin, imi depasea salariul lunar. 

Am reusit sa platesc in rate, am modificat abanamentul de internet in nelimitat si mi-am cumparat cu punctele acumulate, telefonul de vis. Il tin amintire si acum. 

Deci, orice rau este spre bine! 

George_175
Începător

#4ani În primul rând....LA MULȚI ANI COMUNITATEA ORANGE!!!

Întâmplarea mea avea loc prin anul 2002 , în timpul stagiului militar obligatoriu, deci eram soldat în armata română. Cu toate că nu era permis accesul în unitatea militară cu telefoane mobile, o parte dintre noi își asumau această aroganță, așa cum am făcut și eu. Într-una din zile, aflându-mă la latrina unității, se dă alarma și grăbit, îmi trag pantalonii și fug pe platou. Totul a decurs cât se poate de normal, s-a încheiat exercițiul și după aproximativ 1 oră, când ne-am relaxat, constat că nu am telefonul în buzunar (era un Motorola). Mergând pe firul evenimentelor îmi dau seama că ultima dată l-am avut la closet, deci mă întorc la locul cu pricina și surpriză, îl găsesc!!!😉 Problema a fost că a trebuit să bag mâna după el.... și aici las imaginația dvs să lucreze.🤦 L-am desfăcut, s-a uscat, după care l-am reasamblat și a mai funcționat multă vreme după aceea. 😂

Deși s-a dovedit foarte rezistent, nu mi-am mai luat niciodată Motorola. 

Mulțumesc pentru lectură și succes la concurs!!!👍

Valeeeee00
Începător

Bună!!!Într-o zi, am vrut să-mi fac un selfie și am deschis aplicația de cameră de pe telefonul meu. Am început să fac poze și să încerc să găsesc cel mai bun unghi. Într-un final, am găsit unghiul perfect și am apăsat butonul pentru a face poza. Însă, în loc să facă poza, telefonul meu a început să vibreze și să emită un sunet ciudat. Am încercat să opresc vibrația și să închid sunetul, dar nu am reușit. Am început să mă panic și să încerc să închid aplicația, dar nici asta nu a funcționat. În cele din urmă, am realizat că telefonul meu era blocat pe modul de filmare video și că vibrația și sunetul pe care le simțeam erau efectele sonore ale filmării. Am râs cu poftă când mi-am dat seama că am stat acolo, în fața oglinzii, încercând să fac o poză timp de câteva minute, în timp ce telefonul meu filma totul. A fost o experiență haioasă și am învățat să fiu mai atentă la setările aplicațiilor pe care le folosesc.#4ani

Idrone
Explorator

La mulți ani! #4ani 

Era o zi obișnuită de vară și încercam să folosesc Siri pentru a căuta ceva pe internet. I-am adresat o întrebare, dar nu am primit nicio reacție. Am încercat din nou și tot nu am primit niciun răspuns. La un moment dat, am început să mă întreb dacă Siri funcționează sau nu. 

Am renunțat și am început să caut pe internet manual. În timp ce căutam, am întrebat-o pe Alexa, care nu era nici măcar în cameră. A fost amuzant să văd cât de confuz am fost ca nu primesc raspuns. Am încercat să găsesc o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat.

În cele din urmă, am ajuns la concluzia că am folosit prea multi asistenți vocali în ultima vreme și am început să ii confund. A fost o experiență amuzantă și m-a făcut să mă gândesc la cât de mult ne bazăm pe tehnologie în viața noastră de zi cu zi.

În concluzie, tehnologia ne poate oferi multe experiențe amuzante, dar trebuie să fim atenți să nu ne pierdem în lumea digitală și să ne amintim că suntem încă oameni și avem nevoie de interacțiunea umană.

marianatasi
Începător

La multi ani Orange si echipei dumneavoastra .aveti angajati super ok ..despre orange ce sa zic sant foarte multumita am internet non stop si tv si convorbiri .plus jocuri si aplicatia care imi vad tot ce ma intereseaza santeti super .Felicitari